banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

GEZİCİ KÜTÜPHANE ÖĞRENCİLERE KİTAP SEVGİSİ AŞILIYOR
 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gezci Kütüphane il genelinde bulunan okulları tek tek dolaşarak kitapları çocukların ayağına götürüyor.

Gezici Kütüphanenin bu seferki durağı Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu. Toplam 1800 öğrencisi olan okulda Gezici Kütüphane iki gün boyunca hizmet verdi.

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu öğrencileri gezici kütüphaneyi ve içindeki kitapları inceleyerek okuma saati yaptılar. Bazı sınıflar için de Masal saati yapıldı. İki gün boyunca okulda kalarak çocukların hizmetine sunuldu.

Salı ve Perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün okulları gezmeye çıkan, diğer günlerde ise Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi önünde hizmet veren Gezici Kütüphane öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırırken aynı zamanda kitap sevgisi aşılamaya devam ediliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol