Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

EĞİTİMİN PARDONU OLMAZ
 SİZDEN, ÖDEV ALMAYA GELDİK

Okul bahçesinde kendini karşılayan öğrencilerle futbol oynayan Tollu, gönülleri bir kez daha fethetti. İlçede oluşturduğu sosyal yaşam alanları ile gençlerin ve çocukların sevgilisi haline dönüşen Aday Tollu; Ayaş Antik Tiyatro Festivali, Kızkalesi Film Günleri, Kitap Şenliği, Kariyer Günleri gibi projelerle toplumun genç fertlerine yönelik çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda ortak bir akılda buluşmak gerektiğinin altını çizen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Tollu, “ En çok takdir ettiğimiz, bu toplumun yüz akı olan öğretmenlerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bu ülkenin geleceğinin büyük mihmandarları, sizlersiniz. Biz de bir nevi sizlerden ödev almaya geldik. Erdemlimiz için teknik açıdan büyük problemler kalmadı. Artık bizde yatırımlarımızı, özellikle gençlerimizin istihdamına yönelik projelere yönlendireceğiz. Tarım ve turizm açısından önemli bir yere sahip ilçemizi turizm noktasında geliştirecek projelere yer vereceğiz. Erdemli sadece deniz turizmi ile değil, yayla turizmi ile de dikkat çeken bir ilçe. Bu konuda da sizlerle el ele çalışacağız. Eğitimin pardonu olmaz bunu bildiğimiz için sizlerle her zaman bir aradayız.” dedi.

MEMLEKETE SAHİP ÇIKAN HERKES BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Arpaçbahşiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Vahdettin Uğuz, turizm açısından belediyenin çok güzel projeler gerçekleştirdiğini vurgulayarak, memlekete sahip çıkan herkese değer verdiklerinin altını çizdi. Bu yıl altıncısı gerçekleşecek olan Fizik Olimpiyatları için Aday Tollu’dan ciddi bir destek gördüklerini ifade eden Erdemli Anadolu Lisesi Müdürü Celil Murat Çelik ise, her ihtiyaçlarını elinden geldikçe karşılayan Tollu’ya teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol