Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

EĞİTİMDE BİR İLK! “İNGİLİZCE SOKAĞI”

Kentin en seçkin ve saygın eğitim öğretim kurumlarından olan Gülizar Şamil Aktaş Anadolu Lisesi Müdürü Melih ATILGAN ve İngilizce Zümre Başkanı Sergül BAYKARA’nın önderliğinde okulun bir katını “İngilizce sokağı” olarak adlandırdılar.

İngilizce öğretmenleri ile 9-10-11-12. Sınıflardan gönüllü olarak katılan öğrenciler aylarca emek verdikleri projeyi sonuçlandırdılar. Öğretmenler ve öğrenciler kendi imkânlarıyla ve el emekleriyle hazırladıkları İngilizce materyallerle okulun 2.katını süslediler. Özellikle Atatürk köşesinin büyük beğeni topladığı “İngilizce sokağı”nda kitap okuma köşesi, emojiler, mevsimler, merdiven yazıları, hava durumu, sınıf kuralları gibi çeşitli terimler ve bilgiler yer alıyor.

Öğrenciler verdikleri emeklerin karşılığını görmenin mutluluğun yaşarken onları destekleyen Okul Müdürü Melih ATILGAN ve İngilizce öğretmenleri de onların bu mutluluğuna ortak oldular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol