Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

EĞİTİM KURUMLARINA, TOLLU DESTEĞİ
 Sık sık gençlerle bir araya gelen ve ülkenin mimarı öğretmenleri destekleriyle yalnız bırakmayan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, hemen hemen her konuşmasında eğitimcilere şükran dileklerini ileterek, ülkenin gidişatını belirleyecek yegâne unsurun eğitim olduğuna dikkat çekiyor. Geleceğin inşasında ise asıl olanın birlikte verilen kararlar çerçevesinde oluşturulan projeler olduğunu vurgulayan Aday Tollu, eğitici ve geliştirici çok yönlü projelerle toplumun genç fertlerine hizmet sunuyor.

Toplumların gelişmişlik düzeyi hiç şüphesiz ki eğitimle paralel olan istihdama bağlıdır. Bu kapsamda geleceğe yönelik istihdam sağlayıcı faaliyetlere de yer veren Tollu, bugün yapılacak olan 2024 Erdemli Vizyonu Projelerini görücüye çıkartacak. Bu anlayışla zaman zaman okul ziyaretlerinde bulunan ve bugün de Kocahasanlı Anadolu Lisesi Müdürü Sait Kara ve öğretmenlerle bir araya gelen Tollu burada yaptığı açıklamada, “ Toplumun her kesimin fikirlerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Siz toplumun önderleri, Büyük Türkiye Cumhuriyetini şekillendiren öğretmenlerimizin, fikirlerini almaya geldik. Sizler, peygamber övgüsüne mazhar olan, kutsal bir mesleği icra ediyorsunuz. Eğitimci değiliz ancak bizlerde, eğitime katkı sunan projeler üretmeye çalışıyoruz. Çağ değişiyor, beklentiler değişiyor ve hizmetlerde değişiyor. Bizler istiyoruz ki değişen çağın şartlarına uygun hizmetleri sizlerin de fikirlerini alarak gerçekleştirelim. Bu sebeple engin bilgilerinizden faydalanmaya geldik. ” diye konuştu.

Eğitimde ortaya koymak istedikleri vizyonu, kreş ve Eğitime Destek Kurs Merkezleri ile yakaladıklarının altını çizen Tollu, projelerin başarılı sonuçları ile gurur duyduklarını ifade ederek sözlerini noktaladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol