banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKAY’DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK

Kanuni Ortaokulu öğrencileri, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a mektup yazarak kendi imkânlarıyla oluşturdukları kütüphaneye kitap istedi. Bu isteği geri çevirmeyen Başkan Okay, öğrencileri ve öğretmenlerini Kamu Külliyesi Belediye Hizmet Binası’nda ağırladı.


Öğrencilerle sohbet eden Başkan Okay, öğrencilerin isteğini yerine getireceğini dile getirerek şunları aktardı: “Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz bu yavrularımızın kendi emek ve çabalarıyla kütüphane oluşturması bizleri son derece memnun etti. Bu kütüphanenin içerisini doldurma adına bizlerden mektupla destek istediler. Kıymetli yavrularımızın bu talebini geri çevirmemiz mümkün değil. Her şartta ve koşulda onların yanındayız. Kütüphane için gerekli kitapların temin edilmesi için çalışma başlattık. Bu yavrularımız eğitim hayatlarını tamamlayarak vatanına ve milletine faydalı birer birey olacak. Bu yolda onlara faydalı olabilmek bizler için son derece önemlidir. Ben hepsinin gözlerinden öpüyorum ve eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol