Kardeşim, belediyenin,  başkan Mehmet Fatih Erkoç’un hakkını teslim etsek, kırk yerden kırık ses geliyor. Ha, takdir eden, ‘aferin, helal olsun.  Çalışıyor!’ diyenlerin haddi hesabı yokken, benim çok üzerinde durduğum, titrediğim, hassasiyet gösterdiğim yol meselesinde büyükşehir, yani sayın Fatih Erkoç üzerine düşeni yaptı, yapmaya devam ediyor.

Devam da edecek.

Örneklerini sayacak olursam, sizi temin ederim sayfalar yetmeyecek. Gurup yolları için, kuzey çevre yolu için kaç kez yazı yazdım,  özel olarak sayısını ben de unuttum.

Hele şu son günlerde süregelen yol yapım çalışmaları, ki tam da mevsimi, insana rahatlık, ferahlık veriyor.

Büyükşehir her yerde diyorduk ya, işte örnekleri…

*

Çatlak sesler her tarafta var. Yapsanız da, yapmasanız da, eleştiren, burun kıvıran çok olur diyeceğim de, artık insanların sayın Fatih Erkoç’a söyleyecek sözleri de kalmadı, kalmayacak gibi görünüyor.

Bakın şimdi de şehir içinde üst geçitler başladı. rüyaların gerçeğe dönüşmesi sevindirici.

Eksikliğini hissediyorduk ya. Hem de yürüyen merdivenlisinden.

Yaşlılar (bendeniz dahil) engelliler, kadınlı çocuklar da düşünülerek, trafiği rahatlatmak, sürücülerin ulaşımını kolaylaştırmak için yaya geçitlerinin olduğu önemli noktalara üst geçitler başlayınca, vatandaş da Erkoç’a karşı her geçen gün daha çok inanmaya, güvenmeye başladı.

*

Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü yol yapım çalışmaları kapsamında Türkoğlu ilçesi Çakıroğlu ve Kaledibi Mahalle yolunda asfalt çalışmaları başladı.

Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Kahramanmaraş genelinde yürütülen yol yapım çalışmaları kapsamında geçtiğimiz yıl yol genişletme ve zemin iyileştirme çalışmaları tamamlanan Türkoğlu ilçesinin en uzak mahalleleri olan Çakıroğlu ve Kaledibi mahalle yolunda asfalt çalışması başladı.  28 kilometre uzunluğundaki Çakıroğlu grup yolunda geçtiğimiz yıl Büyük İmalı mahalle çıkışına kadar yaklaşık 15 kilometrelik kısım sıcak asfalt olarak yapılmıştı. Geriye kalan 13 kilometrelik kısımda da asfaltlama çalışmaları başladı. Çalışmaların önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor.   

*

Çakıroğlu Derneği Başkanı Muhammet Kamalak ile Türkoğlu Çilek Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Kaplan yapılan çalışmalarla ilgili duydukları memnuniyeti dile getirerek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve yetkililere teşekkür etmişler.

Eh, büyükşehir belediyesi de her yerde olunca, teşekkürü hak ediyor.

Başkan Muhammed Kamalak, duyarlı bir sivil toplum kuruluşu önderi. Biz de hem derneğin haberlerini sitemize girmekten gurur duyuyoruz, hem de kendisini başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol