Bu başlığa eklenecek başka cümle yok aslında.

Haftalardır puan yüzü göremeyen Büyükşehir Belediyespor, nihayet galip gelmeyi başardı, hemen hemen aynı sırada olan Beylerbeyi önünde ölüp ölüp dirilse de, 3 puanla haftayı kazançlı kapatan takım oldu.

Düşme hattındaki diğer takımımız Kahramanmaraşspor ise, İnegöl deplasmanından bir puan çıkartınca, ümidimizi artırdı en azından.

*

Hayret, maça sayın valimiz de gelmişti. Stada çürük raporu veren, oynanmasın, vatandaşların, taraftarların can güvenliğini riske edemem diyen anlayış, kim araya girdiyse, ne olduysa, yanlış kararından döndü, maçlar yeniden 12 Şubat stadında oynama kararı alındı.

Sayın valim, aman ha, keşke maça gelmeseydiniz. Biliyorsunuz bu stad çürük, her an yıkılabilir! Maazallah stada çökseydi, size bir şey olsaydı zaten bu memlekete daha yeni geldiniz, size bir şey olmasından korktuk vallahi, billahi… Valisiz kalacaktık, üstelik de sizi çok sevmiştik, korkumuz ondandı sayın Güvençer…

Ama yine de geldiniz, ayağınız uğurlu geldi demek, bakın takım zor da olsa 2-1 galip gelmeyi bildi ve haftayı 3 puanla kapattı, aynı zamanda da şampiyonluk ümitlerini artırdı.

*

Bu arada, takımın As Başkanı Bekir Kılıç’ın ayağa kalkıp, hakeme olan tepkisini doğru bulmadık. Doğrudur, ilk yarıda hakem yanlı tutum ve davranış içinde oldu, çaldığı düdükler belki de daha fazla farklı galip gelmemizi engelledi ama sevgili Bekir kılıç, yönetici kimliği ile fevri hareket etmemeli. Kılıç kınında kalmalıydı…

Kendini çok sevdiğimiz için yazdım bunları. Ha, tepkisinde haklı mıydı, haklıydı, ama yönetici olarak hareketi doğru değildi. Üstelik de yanında kentin en büyük mülki amiri varken…

*

İkinci yarıda ne olduysa oldu, hakem değişti. Sanki devre arasında hoca’ya mı götürdüler, okuttular mı, ya da kulağına bir şey mi fısıldadılar bilinmez, orta hakem ikinci yarıda Büyükşehir Belediyespor lehine kararlar vermeye başladı. İlkyarıdaki aleyhine tezahüratlar karşısında belki ide tırstı, belki de farkında olmadan, çaktırmadan muska falan mı taktılar bir yerine de, bu kadar değişiklik gösterdi, nedendir bilinmez!

Tabi bizimki espri.

Nihayetinde galip geldik, 2-1 yendik, haftayı 3 puanla kapattık. Önemli olan buydu.

Kahramanmaraşspor da, deplasmandan bir puanla döndü. O da başarı.

Her iki takımımızı alkışlıyor, tebrik ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol