Sağlık Bakanlığının açıklaması ve televizyon haberlerine bakılırsa, çok şükür merkez dâhil olmak üzere ilçelerimizin sarı orta riskli kategoride yer almasına sevindik tabi.

Normale dönmek, normalleşmek şu sıralar çok güzel. Hayatın normale dönmesi, aylardır alt üst olan hayatımıza yeni renk, yeni heyecan, yeni yaşama sevinci getirdi.

*

Şöyle düşündüm, ‘Oğlum Fiskeci, kısıtlamanın gevşemesi ve normalleşeme ile birlikte sen de normale dönüverdin!’ sanki daha önce anormal biriymişim gibi tarif ettim kendimi ama mesele başka…

O kadar ki, aylardır sıkıcı bir yaşam sürdü insanlar. Hepimiz… Ekonomi dersen zaten batan battı, iflas bayrağını çeken çekti, işinden olan oldu. Duyuyorum, birçok evlilikler çatırdamaya başlamış bu melun, lanet olası virüs yüzünden.

Neyse, olan oldu, biten bitti, her şey geride kaldı, sayın Cumhurbaşkanımızın müjdesi ardından 2 Mart’tan itibaren hayal normale döndük.

Bundan sonrasını kediler düşünsün!

*

Bizi yönetenler, yönettiğini düşünenler, bu şehirden sorumlu olduğunu ileri süren sorumsuzlar, kendini etkili ve yetkili zannedenler, lütfen ortak akıl ile bu şehrin sorunlarına çare olun, yaralı parmağa ilaç olun! Hizmet eri olun! Gönüller inşa eden taşeron değil, hakiki müteahhit olun.

Yönetirken, çalışırken, sorumlu olduğu halde sorumsuzluk sergilerken, bizi de düşünün!

Üst akıl kimdeyse, nasıl bir şey ise bulup buluşturun, araştırın, sorup soruşturun; bu şehirden ekmek yerken, bizi de aptal, salak yerine koymayın. Biz normalleştik, siz neyin hesabında, neyin peşindesiniz! Siz de normalleşin artık, vakit bu vakit!

Şu anda en çok ihtiyaç duyduğumuz şey bu!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol