Sanki biz üvey evladız, sanki biz bu mahallenin çocuğu değiliz, sanki biz yedi kat yabancı ellerden geldik, sanki biz acıkmadık, tuttunuz akşama kabak musakkası ile bulgur pilavı varken, haber bile etmediniz.

Hitabetine her zaman on üzerinden on puan verdiğim sayın Avni Doğan, yersiz ve zamansız çıkış yapıyor, sayın Mahir Ünal ile Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük'ün arasını açmak için olmadık sözler sarf ediyor, iftira ve iddiaları ile partiyi, seçmeni geriyor, zora sokuyor haberim oluyor da, akşama ziyafet varmış, bir telefon açıp da davet bile etmiyorsunuz.

Hatta akabinde İl Başkanı Av. Metin Doğan kardeşimiz tokat gibi cevabı yapıştırıyor alnının çatına, bizim Maraş deyimi ile hahını avucuna veriyor bilgim oluyor, siz kabak musakkası yanında ayran da varken, 'Ulan şu oğlanı da davet edelim, yazıktır, günahtır, anası babası da yok!' demiyorsunuz.

Göksun yolu üzerinde yapılan viyadükleri ve tünelleri takdir ederken, onca emek, onca harcanan paradan ve karayollarının başarısızlığından dem vururken, bazı müteahhitlerin yaptığı dandik bölünmüş yollardan bilgim oluyor, kuşlar haber uçuruyor, akşama pişirdiğiniz kabak musakkasının yanında salata olduğunu benden gizliyorsunuz.

*

AK Parti İl teşkilatında görev dağılımı yapıldı. Sevdiğim kardeşim Mehmet Beşen medyadan sorumlu başkan yardımcısı oluyor, anında haber uçuruyorlar, bilgiye sahip oluyorken, siz her nedense musakka yanındaki mercimek çorbasını duyurmuyorsunuz.

O gün, katlimin vacip olduğuna dair hüküm verildiğinde bizim antenler çalışıyor, saatine varmadan bilgim oluyor, siz inadına sevmediğim halde kabak musakkasına dahi çağırmaya tenezzül etmiyorsunuz. Başkalarından duyuyorum da, söylenmiyor bana nedense.

Dış güçlerin taşeronluğunu yapan, ülkedeki ekonomik ve siyasi huzuru linç etmeye kalkışan paralel yapının her geçen gün bataklığa saplandığından haberdar oluyorum da, musakka yanında sofrayı zenginleştiren mimbarın olduğunu neden söylemiyorsunuz?

Daha yazacağım çok şey var da bu meselede, "Ulan Fiskeci bir yemek, bir kabak musakkası için aklını bozdu, açtı ağzını, yumdu gözünü!" demeyesiniz diye, kısa kesip Aydın havası yapıyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol