Kahramanmaraş Şoförler Ve Otomobilciler Odası`nın geçtiğimiz günlerde KAFUM’ da Gerçekleştirilen Kongresinde Mevcut Başkan Ahmet Kuybu Bir Kez Daha Güven Tazeledi.

Faaliyet Raporunun Okunmasıyla Devam Eden Kongrede Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Kuybu, Oda Üyelerine Yaptığı Konuşmada 15 Yıllık Görevinde En Büyük Çabasının Ve Gayretinin Kahramanmaraş Şoförünün İşlerini Kolaylaştırmak Olduğuna Değindi.

Şoförler Ve Otomobilciler Odası’na Bağlı Esnaflarda Başkan Kuybu’nun Görevini Layıkıyla Yerine Getirdiğini Belirttiler.

Ne demiş Atalarımız çalışkan ve dürüst olan her zaman kazanır.

İşte bunun en büyük örneği de Sayın Ahmet KUYBU’dur. Ahmet KUYBU’yu ben iyi tanırım. Hoşgörülü, mütevazi oluşu, güler yüzlü olması ve esnafı için canla başla çalışan çok iyi bir zattır.

Onun için de hiç kimse Ahmet KUYBU’nun  karşısına aday olmadı. Çünkü bu işi en iyi bir şekilde yapabilecek bir kapasiteye sahiptir Ahmet KUYBU.

Ben öncelikle Sayın Ahmet KUYBU’yu tebrik ediyor ve kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

 

GAZİANTEP AŞKIYLA

 Gaziantep Büyükşehir Belediye  Başkanı Fatma Şahin, geçtiğimiz hafta düzenlediği Basın Toplantısında yaklaşık 1 milyar liraya mal olan “Düz Bağ İçme suyu” projesinin 25 Aralık 2018 yılında tamamlanarak  hayata geçirileceğinin müjdesini verdi.

“Su Medeniyettir”  diyen Fatma Şahin suyun yüzde15  ucuzlayacağını belirterek ,  Gaziantep’lilerin yüreğine su serpti.

35 yaşında bir kardeşiniz olarak ben yaşamım boyunca içme suyunun ilk defa ucuzladığına şahit oldum.

Suyun ucuzlamasında “Düz Bağ içme suyu” projesinin büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca  “Düz Bağ içme suyu” projesinin hayata geçirilmesinde  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bu arada, büyük uğraşlar vererek “GAZİANTEP AŞKIYLA” deyip içme suyunu yüzde 15 ucuzlatan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatma Şahin’e bu sütunlardan alkışlarımızı gönderiyoruz.

Keşke her şey pahalanmasa da hep ucuzlasa ne iyi olur değil mi!..

Bu duygu ve düşüncelerle sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol