Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR Nilden Bayazıt Postalcı

Bu haber kez okundu.

ARGUZ, DAİRE BAŞKANI MI OLUYOR?
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Basın Yayın Şube Müdürü olarak görev yapan, Ulusal ve Yerel Basın Yayın camiasının yakından tanıdığı dost insan Mustafa ARGUZ’un Antalya’daki bir Üniversiteye Daire Başkanı olarak atanacağı konuşuluyor.

Mustafa ARGUZ’un Antalya’da bir Üniversiteye Daire Başkanı olarak gitmesi konusunda henüz bir karar vermediği önümüzde ki günlerde netleşeceği gelen duyumlar arasında. Ve bu haber şehirde, spor camiasında heyecan yaratmaya kafi gelirken, kendisi ser veriyor sır vermiyor.

TOPLUMDA KARŞILIĞI OLAN İSİMDİR ARGUZ

Spor ve basın camiasının yakından tanıdığı, saydığı, liyakati ve ehliyeti yanında, bugüne kadar spor camiasına emekleri ve kattığı heyecanla herkesin sevgilisi haline gelen değerli dostumuz Mustafa ARGUZ, her makamın en iyisine layık, laikiyle görevi yapabilecek kapasitedeki isim olarak biliniyor, toplumun her kesiminde karşılığı olan kişi olarak tanınıyor.

Bizler de basın yayın camiası olarak sevgili ARGUZ dostumuza başarılar diliyoruz. Ve ekliyoruz; “Allah gönlüne göre versin!”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol