Öne Çıkanlar YURT İNŞAATINI İNCELEDİ K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN VİCDAN'IN İFTAR YEMEĞİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

31 Mart mahalli seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisinin Ekinözü'nün yeni Belediye Başkanı seçilen Harun Vicdan, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı oy çokluğuyla göreve başladı.

Düzenlenen bir programla mazbatasını alan Vicdan, ardından makam koltuğuna oturdu. İlk gününde yoğun bir program geçiren Vicdan’ın, Ekinözü Belediyesi düğün salonunda düzenlediği iftar yemeğine yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan, mutluluğunu halkı ile paylaşan Harun Vicdan, azmin ve çalışmanın elinden hiçbir zorluğun kurtulamayacağını belirtti.

“HERKESE ADİL VE EŞİT HİZMET GİDECEK”

Vicdan, “Ekinözü'müzde yeni bir 5 yılın ilk gününü yaşıyoruz. Artık seçimler geride kaldı . Emeklerimizle almış olduğumuz bu seçimi bundan sonra da hizmet noktasına taşıyacağız. Bize oy veren, vermeyen herkese adil ve eşit hizmet edeceğimizin sözünü veriyorum” dedi.

AZ UYUYUP, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Kazanmasında desteği ve katkısı için başta Milletvekili Ali Öztunç ile il ve ilçe teşkilatlarına, halkına teşekkür eden Ekinözü Belediye Başkanı Harun Vicdan; “Belediyenin imkanları herkese eşit gidecek. Sizlerin emeğiyle geldiğim bu noktada, hiçbirinizi mahcup etmeyeceğim. Ekinözü'ne katacağımız artı değerlerle daha yaşanabilir bir kenti sizlerin desteğiyle var gücümüzle çalışarak hayata geçireceğiz. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol