Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR Nilden Bayazıt Postalcı PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI

Bu haber kez okundu.

 AKINCI, SEFERE ÇIKTI

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı İşadamı Arif Saim Akıncı, her gittiği yerden halkın sevgi ve desteğini alıyor. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı İşadamı Arif Saim Akıncı , seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Önceki gün Memleketi Göksun İlçesinde AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat,Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Çoşkun Aydın ile Birlikte sivil Toplum Kuruluşları ve Esnafları Ziyaret etti. Hemşerileri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaşan Akıncı , kendisine gösterilen bu ilgiden oldukça memnun olduğunu dile getirerek teşekkür etti.

Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili Aday Adayı Arif Saim Akıncı “Eğer milletvekili seçilirsem esnafın derdine ortak olacağım ve çözüm yolları üreteceğim. Seçildiğim gün parti rozetimi çıkarıp, bugün olduğu gibi Göksun a kayak merkezi yapıp hem turist çekeceğiz bunun yanı sıra ise vatandaşlarımıza iş imkanları oluşturacağız Buda oluyor ki Göksun ilçesinde işsiz olan gençlerimize iş imkanları olmuş olacak ,Daha Gün Yüzüne Çıkmamış bir çok Mahallerimiz var Göksun İlçemizde Yöneticilerle sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelip Kahramanmaraş'a Göksun'a ne yapabiliriz diye görüş alış verişi yapıp toplantıda alınanları tek tek hayata geçireceğim. Parti ayırımı yapmadan ilimizdeki bütün Belediye Başkanları ile toplantı yapıp belediyelerinin sorunlarını tek tek çözeceğim”dedi.

Benim için artık Kahramanmaraş'ı mecliste temsil etme ve çalışma zamanıdır. Tek Amacım Kahramanmaraş'a hizmet etmek. ”dedi. Arif Saim Akınci , Tecrübem, samimiyetim ve dürüstlüğüm ile daima ilkeli bir şekilde hayatımızı idame ettik. AK Parti hükümetinin çalışmalarını ve çizgisini Kahramanmaraş'ta uygulamak adına aday adayı olma yoluna girdim. AK Parti ve diğer partilerden aday adayı olan arkadaşlarıma hizmet yarışında başarılar dilerim” dedi.

Kahramanmaraş'ın geleceğe yolculuğunda büyük hedeflere ilerlemek adına bu şehir için ‘bende varım’ diyerek aday adayı olduğunu söyleyen Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili Aday Adayı Arif Saim Akıncı , sözlerini şöyle tamamladı:

Kahramanmaraş , bugüne kadar hep iktidarın yanında olmayı bilmiştir. Çünkü iktidara yakın olmak her zaman şehir için avantajdır. Ben bir Kahramanmaraş sevdalısıyım Kahramanmaraş halkından ve sizin gibi değerli Yöneticilerimizden ve esnaflardan destek bekliyorum. Kahramanmaraş'ın yüzünü kara çıkartacak herhangi bir şey yapmadan nasip olursa seçilirsek Bizim çok güzel bir Ilıca'da Kapılıcalar var ve Ekinözü İçmelerimiz var Kahramanmaraş'ta Turizm Bölgeleri var Göksun İlçesinde Kış Turizmine Açılacak bir yer , ama turizmin hizmetine sokamıyoruz.

Bunları hizmete sokmak için, buradaki insanlara iş imkanı sağlamak için elimden gelen ne hizmetler varsa bunların hepsini seferber edip buraya getirmek istiyorum. Kısmet olursa seçilirsem Kahramanmaraş'la ile ilgili yapabileceğim ne varsa Belediye Başkanımız, bütün sanayicilerimizle beraber parti ayırmaksızın ilk yapacağım iş, bütün Parti Temsilcileri ile Birlikte Kahramanmaraş için ne yapabiliriz, parti rozetini çıkarıp Kahramanmaraş'a hizmet etmek istiyorum. Kahramanmaraş'a ne yatırım yapabilirsek görüşleri alarak Kahramanmaraş'a hizmet etmek için yola çıktım. dedi.

Anahtar Kelimeler:
AKINCISEFERE ÇIKTI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol