Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU dizi BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR

Bu haber kez okundu.

ŞEHİR HASTANESİ YOLU ÇİLE VE İŞKENCE DOLU!
 Bir kere, kaç kez gazetelere, sitelere haber oldu, Gaziantep yolu üzerinden hastaneye dönen kavşakta her iki taraftan açılacak bir cep (yan yol) giriş ve çıkışı önemli ölçüde rahatlatması beklenirken, Karayollarının vurdumduymazlığı ve yetersizliği sebebiyle giriş yoluna cep açılamadı. Zaten yılan eğrisinden farkı olmayan, zik-zaklardan sürücülerin, hasta ve hasta yakınlarının başı dönerken, bir başka gerçeğe yönümüzü çevirdiğimizde, olayın bir başka ciddiyeti ve vahameti karşımıza çıkıyor.

Yaklaşık 3 yıl önce hizmete açılan kısa adıyla Şehir Hastanesi’nin en, arka ve yan yollarının yapılmaması, çevrede oluşan konut alanı ve işyerlerini sıkıntıya sokmaya başladı.


Hastanenin asıl giriş yolu güney’den olması gerekirken, şimdiye kadar somut adım atılamaması, karayollarının olduğu kadar yerel yönetimlerin ve siyasi iradenin ihmalkârlığı, kayıtsızlığı gözden kaçmıyor.


YOLUMUZU İSTİYORUZ!

Hastane çevresinde yapılan konutlara ve altındaki işyerleri nedeniyle acilen yola ihtiyacı olduğunu belirten vatandaşlar ve işyerleri sahipleri; “Bu bölgede eczane yok ki bu bölgenin başka işi yerlerine de ihtiyacı varken, yol olmadığından ve yapılamadığından işyerlerimizi açmakta tereddüt gösteriyoruz. Mevcut yollar ise işyerlerimize ve konutlarıma gidip gelme için müsait değil. Yazın toz, kişin çamur içinde gidip gelmemizi istemesinler. Yolumuzu istiyoruz, hem de acil tarafından” derken, yerel yönetimlere de seslenmeyi ihmal etmediler.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol