Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR Nilden Bayazıt Postalcı

Bu haber kez okundu.

YEDİ GÜZEL ADAM’DA MARAŞ OLAYLARI

TRT 1’de yayınlanan ve 13 bölümden oluşacak olan ünlü şair ve yazarların yaşam öykülerinin anlatıldığı dizi çekimleri sürerken, yapım ve yönetmenler kadar oyuncuların da her geçen gün sayısının aratması dikkat çekiyor.

Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan ve Maraş Olaylarının da anlatılacağı dizi hakkında düşüncelerini açıklayan oyuncu Ahmet Bilgin, daha önce de Kahramanmaraş’a geldiğini, Kahramanmaraş’ın tarihi, coğrafyası ve doğası ile mükemmel bir şehir olmakla birlikte, sosyal olarak kentin gelişmediğini söyledi.

Sanat ve sanatçılara sahip çıkmadığını da ileri süren oyuncu Ahmet Bilgin, “Kentin bir tiyatrosu bile yok, bu bile sanata ve sanatçıya önem verilmediğinin işareti. Kentin bu kadar zengini varken, şehir sahipsiz, neden bu şehre sahip çıkmıyorlar” dedi.

CANGÖREN; “MARAŞ OLAYLARI HAKKINDA FAZLA BİLGİM YOK”

Halen çekimleri devan eden bölümde, Maraş Olayları konusunda, bir Alevi Dedesini canlandıran oyuncu Muhammed Cangören, yıllar önce kentte meydana gelen olaylar hakkında fazla bilgiye sahip olmadığını, ancak üstlendiği rolün hakkını vermek için gayret ettiğini kaydetti.

Cangören, “Kahramanmaraş güzel bir şehir. İklimi de harika. Bir günde yedi mevsimi yaşıyorsunuz. Ancak sosyal yaşam alanlarının az olduğunu söyleyebilirim. Yoksa insanı ile, iklimi ile harika bir şehriniz var” diye konuştu.

 

 

 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol