Öne Çıkanlar RESMİ KUDUZ MÜCADELESİNDE HAVADAN AŞILAMA PROJESİ KERMESE İLGİ DEVAM EDİYOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! YENİLENME GEREKİYOR VE BEN ADAY DEĞİLİM

Bu haber kez okundu.

GÖRGEL VE KİRİŞCİ’DEN ŞEHİTLER HAFTASI’NDA ZİYARETLER

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile birlikte Şehitler Haftası’nda bir dizi ziyarette bulundu. Şehit Hüseyin Varol, Mücahit Şimşek, Nurettin Ademoğlu ve Duran Karabuğaş’ın ailelerini hanelerinde ziyaret eden Görgel ve Kirişci, şehit ailelerine baş sağlığı ve sabır dileklerini ileterek acılarını paylaştı.

Daima şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Başkan Fırat Görgel, “Memleketimizin öz evlatlarının bizlere emaneti olan kıymetli ailelerini Bakanımız Sayın Vahit Kirişci ve teşkilatımızla ziyaret ettik, hatırlarını sorduk, dualarımızı gönderdik.

Devlet millet olarak şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerinin daima yanındayız. Onları yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Şehit ailelerimiz baş tacımız.

Bu vesileyle mukaddes vatan toprakları için canını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol