Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR Nilden Bayazıt Postalcı PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI

Bu haber kez okundu.

ÇOCUKLAR HAYATIN RENKLERİ

  

Bulundukları ortama huzur ve mutluluk katan çocuklar, iftar yemeklerinde de neşe kaynağı oldular. 1904 yılından beri Konukoğlu Ailesi geleneği olan çalışanlarla iftar yemeği uygulaması, bu yıl da Türkiye’nin değişik kentlerinde sürdürüldü.

 

SANKO yatırımlarının bulunduğu kentlerde düzenlenen iftar yemeklerine çalışanlar eş ve çocukları ile birlikte katıldı. Yemeklerin tamamına yakınında, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyeleri çalışanların mutluluğunu paylaştı. Çocuklar salona girerken verilen oyuncaklar, salonun çocuk sesleri ile huzur bulmasını sağladı.

 

SANKO Holding Yönetim Kurulu’nun, konuklarının Ramazanlarını kutlamak ve hoş geldiniz demek amacıyla masaları dolaştıkları sırada, çocuklara olan ilgileri, ailelerin de büyük sempatisini topluyor.

 

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, SANKO’nun her kademedeki çalışanı ve emekliye ayrılanların eş ve çocukları ile birlikte “SANKO Ailesi” olarak tanımladığı büyük aile tablosunu oluşturduğunu söyledi.

 

“Paylaşmak Mutluluktur” anlayışı ile iftar yemeklerinde çalışanlarla ailece bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Konukoğlu, çocuklarla geçirilen zamanın en önemli fırsatlar olduğuna dikkati çekti.

 

Konukoğlu, 111 yıldan beri, her yıl artan sayıda katılımla gerçekleştirilen iftar yemeği uygulamasının, kendilerinden sonraki kuşaklar tarafından da aynı mutluluk ve başarıyla sürdürüleceğine inandığına vurgu yaptı.

 

İftar yemeklerinde SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih, Sami, Hakan, Cengiz ve Turgut Konukoğlu, çalışanların mutluluğunu paylaştı. 

Anahtar Kelimeler:
ÇOCUKLAR HAYATIN RENKLERİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol