Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR Nilden Bayazıt Postalcı PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KALIN, MÜCBİR SEBEP SÜRESİNİN UZATILMASI ÖNEMLİ BİR ADIM

Başkan Abdullah Kalın, daha önce de deprem bölgesinde mücbir sebep uygulamasının uzatılması için TÜRMOB ile işbirliği içinde çalışmalar yürüttüklerini ve bu konuda önemli adımlar attıklarını ifade etti. Ancak, uzatılan sürenin yetersiz olduğunu belirterek, Nisan 2025'e kadar uzatılmasının halkın beklentisi olduğunu dile getirdi.

Yapılan açıklamada, TÜRMOB ve oda tarafından yapılan yoğun çalışmalar sonucunda mücbir sebep süresinin uzatılacağı bilgisini aldıkları ve sürenin 28 Şubat 2025'e kadar olabileceğinin bilgisinin kendilerine ulaştığı aktarıldı. Bununla birlikte, bu sürenin bir kez daha uzatılacağı ve son olarak 28 Şubat 2025'e kadar uzatılacağı belirtildi.

Başkan Abdullah Kalın, süreler konusundaki çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceğini ifade ederek, sürenin uzatılması için Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin ve TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu'na teşekkürlerini iletti.

Başkan Kalın'ın bu girişim, deprem bölgesindeki meslek camiası, esnaf sanatkarlar ve sanayiciler için büyük önem taşıyor. Başkan Kalın, Uzatılan mücbir sebep süresi, bölgedeki ekonomik ve ticari faaliyetlerin devamlılığını sağlamak adına kritik bir adım olarak görüldüğünü de ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol