Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR Nilden Bayazıt Postalcı PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI

Bu haber kez okundu.

04 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
 Çevresinde olup bitenlerin farkına varamayan insanoğlunun bilinçsizce müdahaleleri ile bazı hayvanların soylarının tükendiği ve bazılarının ise tükenmeye yüz tuttuğu bilimsel bir gerçektir.

Hayvan sevgisi, insandaki yardımlaşma, iyilikseverlik ve sevgi gibi duyguları geliştirir. Bu nedenle hayvan sevgisi ve hayvan koruma uygulamaları gereksiz bir lüks olarak düşünülmemeli, gittikçe maddi çıkarlardan başka bir şey düşünemez hale gelen, duygu bakımından gittikçe katılaşan insanoğlunun böylesine karşılıksız bir sevgiye ihtiyacı olduğu aşikârdır. 

Bizlere düşen ve yakışan, hayvanlara yapılan muamele bakımından gelişmiş ülkelerin gerisinde kalmamaktır. Unutulmamalıdır ki bizler insan ya da hayvan fark etmez, herhangi bir canlının acı çekmesine seyirci kalmamayı öğrendiğimiz zaman yaşam daha güzel olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle hayvanların korunması konusunda her kesimden en yüksek hassasiyeti göstermelerini temenni eder, 04 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününü kutlarım.

 

Metin AŞIK

                                         Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol