Öne Çıkanlar ÇOCUKLAR HAVUZLARI ÇOK SEVDİ EDELER GRUBU ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYOR HATAYSPOR 1-1 KAHRAMANMARAŞSPOR İLK SÜRPRİZ FIRAT GÖRGELDEN MHP ÜMİT KAPISI

Bu haber kez okundu.

ŞERİFLER İNŞAAT DOOSAN FORKLİFTİ TERCİH ETTİ

 Şerifler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şıho Toplar, SANKO’dan Doosan marka 5 forklift, MST marka 2 kazıcı yükleyici ve Başak marka 8 traktör bulunduğunu söyledi.

 

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Toplar ile birlikte Sanko Makina Forklift Satış Müdür Yardımcısı Harun Mayda’dan 3 forklifti teslim alan Şıho Toplar, “Doosan marka forkliftleri tercih etmemizdeki en büyük neden, SANKO Holding gibi büyük kurumsal bir firmanın güvencesi altında olmasıdır” dedi.

 

SANKO’nun Gaziantep de bulunması büyük bir şanstır. Yatırımlarını öncelikle Gaziantep’te yapmaya özen gösteren ve şehrimizin ekonomisine büyük bir katkı sağlayan SANKO varken, başka firmaların ürünlerini almamız mümkün değil” diyen Şıho Toplar, şöyle devam etti:

 

Şerifler İnşaat olarak 2005 yılından beri Sanko Makina ile çalışıyoruz. Makian parkımız MST marka kazıcı yükleyici, Başak marka traktör ve Doosan marka forkliftlerden oluşuyor. Kaliteleri tartışılmaz. Hepsinden de memnunuz. Hiçbir sorun yaşamadık. Satış sonrası hizmetleri çok iyi, yedek parça sorunu yok. SANKO Holding yöneticileri ve çalışanlarını kutluyorum.”

 

Doosan forkliftleri tercih ettiklerinden dolayı Şıho Toplar’a teşekkür eden Forklift Satış Müdür Yardımcısı Harun Mayda da, “Pro serisi forkliftler üstün performansı, konforlu kullanımı, düşük yakıt tüketimi ve uygun fiyatı ile işletmecisine her zaman kazandıran özelliklere sahip” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol