Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKUMUŞ “HEDEFİMİZ ‘ENGELSİZ TÜRKOĞLU’

 “Erişibilirlik Sertifikası”nı TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın elinden alan Başkan Okumuş,  böyle önemli ve bir o kadarda değerli bir ödüle layık görülmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, Engelli kardeşlerimize yönelik yaptığımız çalışmalara hızla devam edeceklerini söyledi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Türkoğlu ilçesinin model ve modern olma yolunda büyük çalışma gösteren, Türkoğlu Belediyemiz, engelli bireylerin toplumsal hayata katılması için yaptığı çalışmalar neticesinde Kahramanmaraş Valiliği Erişilebilirlik İzleme ve Denetim Komisyonu tarafından ödüle layık görüldü. Ödülü değerli Bakanım Mahir Ünal'ın elinden aldık. Sn. Bakanıma teşekkür ederim.”

Engelli kardeşlerimize yönelik yaptığımız çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. Belediyemizce yeni yapılan tüm yapı ve açık alanlar ile verilen hizmetlerde, mutlaka erişilebilirlik standartlarına uygunluğu esas alıyoruz. İnşallah yaptığımız her tesiste her projede engelli kardeşlerimize yönelik çalışmalarımız devam edecek.

Engellilere engel olmadan onların sosyal hayata katılmasına katkıda bulunacağız. Bizi bu ödülü layık gören başta Sayın Valimiz Ömer Faruk ÇOŞKUN, Erişilebilirlik İzleme ve Denetim Komisyonu ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mutlu Kaya'ya şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol