Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN MÜKERREM TOLLU, “AÇ UYUYAN TEK KARDEŞİMİZ OLURSA, VEBALİ HEPİMİZİN”
Erdemli’nin her alanda kalkınması için çaba gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu sebeple hep birlikte hareket etmenin önemini dile getirdi.

Başkan Tollu,

“Ülkemiz üzerine oynanan oyunları, tarih boyunca bertaraf ettik. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşadık. Bugün de amacımız Erdemli için ortak bir payda oluşturmak. Bu birlik içerisinde her ferdimizi, eşit şekilde önemsiyoruz. Eğer aç uyuyan tek kardeşimiz varsa, vebali hepimizindir.” dedi.

Erdemli İlçe Gençlik Spor Müdürü Adem Kılıç ve Erdemli Sosyal Hizmetler Müdürü Halim Ünal, ziyaretlerinden dolayı Başkan Tollu’ya teşekkür ederken, Erdemli Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Adem Seçkin,

“Başkanımız hiçbir zaman sadece bir partinin başkanı olmadı. Allah ondan razı olsun, her zaman bizlere destek verdi. Özellikle, Limon Çiçeği Projesi ile birçok vatandaşımızın elinden tuttu.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol