banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, Bizim başkaları gibi seçim kaygımız yok. Bizim kaygımız son güne kadar durmadan çalışmak ve gelecek nesillere daha güzel bir Türkoğlu  bırakabilmektir.

Beyoğlu, Şekeroba, Dedeler, Yeşilyurt, Ceceli ve Akçalı Mahallelerini Cumhur İttifakı Seçim Ofisimizde buluşma töreni, her zaman olduğu gibi yine adeta miting havasında geçti.

Beyoğlu, Şekeroba, Dedeler, Yeşilyurt, Ceceli ve Akçalı Mahallelerinin katılımlarıyla gerçekleşen programda Başkan Okumuş şunları konuştu; 10 sene Türkoğlu’nu köylükten kurtarmayan, çöpten, çamurdan, kokudan kurtaramayanlar, 5 yılda yaptığımız hizmetleri görmezden geliyorlar.

Biz 5 yılda Türkoğlu’nu  şehir yaptık. Şekeroba’yı, Beyoğlu’nu, Kılılı, Yeşilyöre, Hacıbebek, Çobantepe, Göllühöyük ve Orçan’nın bütün köylerine asfalt yaptık. 2014’ te geldim, Türkoğlu Belediye Binası ve içindekiler içler acısı, en uzak köydeki evden kötü bir binaydı. Ama saray gibi bir belediye binası yaptım. Belediye ye ciddiyet geldi. Bizler 5 senede buranın 20 katı büyüklüğündeki Türkoğlu’nu, Narlı’ dan Osmaniye sınırına, Çataloluk, Dolucaya kadar Aksu ve Nurdağı arasını 5 senede şehir havasına getirdik. Buradaki caddeler üzerindeki yerleri 6 kata çıkardım neden, gelen memurlarımız oturabilsin Türkoğlu’nda kalabilsin diye.

Azimle, tevazu, samimiyet ve gayretle, inşallah Türkoğlu’muzu hep birlikte tüm Türkiye'ye örnek olacak marka bir ilçe yapacağız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol