Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

KUZEYİN OĞLU; ADEM YILDIZ MHP’DE
 Bugün Afşin MHP teşkilatınca düzenlenecek törenle, yıllardır temsil ettiği, belediye başkanı olduğu Doğru Yol Partisinden (DYP) kopan, yeni çizgisini Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  olarak belirleyen başarılı, yetenekli ve o kadar da cesur Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız’ın hedefinin mahalli seçimlerinde Afşin Belediye Başkanlığını almak olduğu biliniyor.

Yöresinde çok sevilen, mücadele adamı olarak isimlendirilen, beldesinde başarılı hizmetleriyle iz bırakan belediye başkanları sıralamasında ilk sıralarda yer alan Yıldız’ın mahalli seçimlerde Afşin Belediyesini alacağı günün en sıcak ve sürpriz gelişmesi olarak yorumlandı.

YILDIZ; “AFŞİN’İ DE YILDIZ İLÇE YAPACAĞIM”

Babası Halit Ağa’nın iki dönemdir Çoğulhan Belediye Başkanlığı ardından, bu kez oğlu da, iki dönemdir bölgenin cazibe merkezi haline getirdiği Çoğulhan beldesini, beldeler içerisinde soyadı gibi yıldızlaştıran Başkan Adem Yıldız, siyasi yaşamında yeni güzergahını MHP olarak belirlerken, “Bugüne kadar beldem için, bölge insanının rahatı, huzuru ve barışı için mücadele verdim. Büyük bir tecrübem var. Bu tecrübelerimi artık Afşin ilçesi için kullanmak istiyorum. Bu bakımdan da Afşin ilçesi belediye başkanlığına talibim. Bu çerçevede, tüm muhtarlarımın, yöre halkımın desteğini bekliyorum. İnsan, ardından hizmet unsurunu ilk  plana alan anlayışımızla Afşin ilçemize unutulmaz, kalıcı hizmetler vermek istiyorum” diye konuştu.

Beldesinde iz ve eserler bırakan, çevreye duyarlılığı yanında, aldığı ödül ve plaketlerle halkın gönlünde taht kuran Adem Yıldız’ın MHP’ye geçmesi, yörede ve camiada sevinçle karşılanırken, bu geçişi yılın transferi olarak yorumladılar. 







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
11 yıl önce

öncelikle adem yıldız gibi vizyon sahibi bir lideri saflarına kattığından dolayı mhp teşkilatını tebrik etmek istiyorum. afşinimizin afşini tanıyan ve bölge insanın sıkıntılarını bilen ve bunları çözmek için gecesini gündüzüne katacak bir lidere ihtiyacı var. artık ithal lider devrini katalım.. inşallah içimizden olan adem yıldız gibi bir liderin kıymetini biliriz.. saygılarımla..