Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

KALE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 30 Mart mahalli seçimlerinden sonra, Türkiye ve onun en güçlü ayaklarından olan Kahramanmaraş şimdi de 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere odaklanır, hazırlanırken, en hareketli partilerden olan Milliyetçi Hareket Partisinde aday adayı  başvuruları hız kesmiyor.

Bugün aday adaylığını açıklayan son isim yine bir akademisyen, içimizden biri olan Prof.Dr.İlhami Taner Kale oldu.

MHP il binasındaki aday adaylığı açıklamasında ilk sözü alan İl Başkanı Süleyman Öner oldu. Başkan Öner, partideki hareketliliğin berekete dönüşeceğine vurgu yaptı, tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını, hepsinin de birbirinden değerli isimler olduğunu kaydederek, Ankara’daki il başkanları toplantısına katıldığını, Genel Başkan Devlet Bahçeli’den selam getirdiğini söyledi.

ÜLKE BÖLÜNMEYE DOĞRU ADIM ADIM İLERLİYOR

Öner, “Partimiz 21 Mart’da büyük kurultaya hazırlanıyor. Büyük kurultayların kaybedeni olmaz.  Kazanan daima milliyetçiler, ülkücüler yani MHP olmuştur. “Türkiye yıkım üzerine yıkım yaşıyor. Devlet, millet ve kültürel miraslar linç ediliyor. Dinamik, sabırlı, atılgan ve cesur kadro iş başında. Bu seçimin galibi MHP olacaktır. Bizler ve hepimiz, bize emanet edilen bayrağı daha ilerilere taşımak için buradayız!” dedi, Suriye’den getirilen Süleyman Şah türbesinin vatan topraklarından koparılarak terk edenleri bu ülkenin affetmeyeceğine vurgu yaptı, İmralı canisi ile iktidarın görüştüğü 10 maddelik anlaşmanın bu ülkeyi bölünmeye doğru götürdüğünü savundu. Arkasından da tüm aday adaylarına başarılar diledi.

ÜLKEDE İYİ GÜNLER YAŞANMIYOR

Milletvekili aday adayı Prof.Dr.  İlhami Taner Kale ise, önce gönül dostlarını selamladı, özgeçmişinden söz ederken de, 1965 Göksun doğumlu olduğunu duyurdu, 1998 yılından beri Kahramanmaraş Tıp Fakültesinde görev yaptığını, iki kez de KSÜ Rektörlük seçimi için aday olması ötesinde, seçimi kaybettiğini söyledi. Tıp fakültesi dekanlığı sırasında birçok bölümü sağlık camiasına kazandırdığını ve ilk organ naklini gerçekleştirdiğini gururla dile getirdi.

İLK ORGAN NAKLİNİ GERÇEKLEŞTİREN İSİM

18 Şubatta görevinden istifa ederek MHP’den milletvekili aday adayı olduğunu kaydeden Kale, daha sonra neden aday adayı olduğunu özetledi, ülkenin iyi yönetilmediğini, ülkenin iyi günler yaşamadığını belirterek, yaşadığımız günlerden ve yarınlardan endişe duyduğunu haykırdı, “Yarın bir gün çocuklarım bana ‘baba sen o günlerde ne yaptın?’ diye sorduklarında başımı yere eğmemek için MHP’den aday adayı oldum!” şeklinde konuştu.

Kale, bir sürü olmamak, vatan, bayrak, ülke bütünlüğü, dil ve din tartışmalarına son vermek,  dik duruş sergilemek ve tavır almak için aday adayı olduğunu, bunun için mücadele edeceğini söyledi, bunları gerçekleştirecek tek adresin MHP olduğunu ileri sürdü.

Kale’nin aday adaylığını açıklaması sırasında,  eşi de salonda yer almıştı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol