Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

HEM KÖYLÜ, HEM ŞEHİRLİYİM!
 Çevre köy ve mahalle muhtarları yanında, spor camiasının tanıdık isimleri ile AK Parti binasına gelerek resmi başvuruda bulunan Onikişubat ilçesi belediye başkan adayı Alaaddin Devlet Ülger’in şansının çok olduğu konuşulurken, özellikle bu bölgede seçime heyecan ve hareket katacağı gündemin ana maddesini oluşturdu.

Beldesinde, teknik ve sosyal belediyecilik alanında yaptığı ve verdiği başarılı hizmetlerle göz dolduran Alaaddin Devlet Ülger, Türkiye’nin en önemli çamfıstığı (çedene) üretim merkezlerinden biri olan beldesinde düzenlenen 1. geleneksel çamfıstığı kültür ve sanat festivaline imza atmayı başarmış biri olarak, Onikişubat ilçe başkanı seçildiğinde, kültürel ve sosyal aktivitelere önem vereceğini belirterek; “Kahramanmaraş’ın sosyal, kültürel ve ticari yaşamı ile içi içeyim. Halen önsen belediye başkanı olmam sebebiyle, eski adıyla ‘köy ve beldelerin’, istek ve ihtiyaçlarını yakından bilekteyim. Uzun yıllardır ticari, kültürel ve sportif faaliyetlerinde içinde olmam sebebiyle de, halkımızın duygu ve hislerini yakından p aylaşarak, yıllardır aynı heyecan ve beklentileri beraber yaşamış biriyim. Çiftçinin, esnafın, işadamlarımızın, hanım kardeşlerimizin ve genç kardeşlerimizin sorunlarını yakından takip ederek, projeler hazırlamaktayım” dedi.

HALK ve BASIN İSTİŞARE GÜNLERİ

Diksiyonu ve kesintisiz konuşması ile dikkat çeken Ülger, şehrimizin tüm değerlerine halk ile el ele vererek, Onikişubat belediyesinin geleceğini yeniden inşa etmek için yola çıktığını kaydetti, açıklamasının devamında ise; “Şehrimizin yeni yüzü olacak Onikişubat belediyesi için sosyal, kültürel ve şehir  planlamalarıyla yediden yetmişe herkesi kucaklayarak projeleri hayata geçireceğiz. Akdeniz’in yükselen değeri Onikişubat belediyesini inşa etmek üzere, sizleri a görmek istiyoruz” diye konuştu, suyun öte yanı denilen bölge ile Avşar köyünden karşıya uzanan ve 10 yıldan beri bu meselenin savunuculuğunu yaptığının altını çizdi, bunu elzem olarak yorumladı, arkasından da Andırın yolu üzerine bir köprünün atılması halinde, ekonomik anlamda kazanımlar elde edileceğinin altını çizdi.

HİZMETE VE GÖNÜLLERE TALİBİM

Bu bölgede yaşam kültürüne vakıf olduğunu, partisinin de yanında olduğunu sık sık tekrarlayan Ülger, hem köylü, hem şehirli olduğuna dikkat çekerek, aktif hayatın hep içinde olduğunu işaret etti,  “Mahalle kültürü almış bir insanım. Köyün,  beldenin ve şehrin sorunlarını biliyorum. Halkımızla, basınımızla istişare ederek sorunları çözmeye niyet ettik” dedi, hizmete ve gönüllere talip olduğunu ifade ettikten sonra, “Bizim bu memlekete hizmet borcumuz var. bu borcu ödeyeceğimden emin olun. Ben tribünden, yeşil sahalardan gelmiş bir insanım. Beni bilen bilir. Sporun her kademesinde yer aldım” diyerek sözlerine ekleme yaptı.

Ülger, yine bir soru üzerine şunları söyledi; “Önsen’de ne isem, burada da o olacağım. Kimseyi kapıda bekletmedik, hep açık tuttuk. İnsanlarımızla birebir ilgilendim, sorunlarına çözüm bulmaya çalıştım.” diyerek sözlerine nokta koydu ve basın mensuplarının adaylığı ile ilgili sorulara cevap verdi.

BAŞKANIMIZI TANIYORUZ

Onikişubat ilçe belediye başkan aday adayı A.Devlet Ülger’den resmi başvuru evraklarını teslim alan Onikişubat İlçe Başkanı Av.Ahmet Özdemir de, bunun bu ilçe için 3. müracaat olduğunu söyledi, “Partimize teveccühlerin olması bizleri memnun ediyor. Biz başkanımızı hizmetleriyle, aktiviteleri ile yakından tanıyoruz. Dilerim gönlünden geçen olur, kendisine başarılar diliyorum” dedi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol