Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

CHP DULKADİROĞLU’NA GENÇ ADAY; ENGİZEK
 Bu bağlamda ilçe kongreleri startı da verilirken, Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına genç aday Av. Hüseyin Anıl Engizek aday olduğunu açıkladı.

Parti binasındaki adaylık açıklamasında konuşan ve yeni dönemde adaya olmayacağını aylar öncesinden açıklayan CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Barış Antürk,  uzun süren seçim maratonu ardından şimdi CHP’nin kendi içindeki seçim sürecine girdiğini belirterek, CHP’yi kendi küllerinden doğmasını bilen siyasi yapıya benzetti ve ilçe seçimlerinin partilerine ve şehrimize hayırlı olması dilek ve temennisinde bulundu, genç aday Av. Hüseyin Anıl Engizek’i kutladı ve başarılar diledi.


 CHP DEMOKRASİNİN BEŞİĞİ VE BU BİR DEMOKRATİK YARIŞ

 

“1 Kasım seçimlerinde milletvekilliğini kaybettik ama parti içindeki ışığı, heyecanı kaybetmedik.” diyen İl Başkanı Esat Şengül, Anıl Engizek’in çok önemli bir aday olduğunu vurguladı, sonra da; “Siyaset bir er meydanı. Hizmet meydanı. Ben daha iyi yaparım diye adaylığını açıklayanlara saygı duyuyorum. Burada demokrasi var, burası AK Parti değil. CHP demokrasinin beşiği. Bu bir demokratik yarış. Kim seçilirse seçilsin koluna girip yarın seçim varmış gibi yanında olurum ve çalışırım. Ha arkadaşlarımızın gönlünde başka isimler de yatabilir, ancak kimse lütfen öteki adayları ötelemesin! Bize yakışmaz! Örneğin eski il başkanımız da adaylığını açıklamıştı, gurur duydum. Birini, ötekilere değiştirecek değiliz” diye konuştu Anıl Engizek’e başarı dileklerinde bulundu.

 

SAVAŞA SAVAŞA DEĞİL, BARIŞA BARIŞA KAZANALIM

 

CHP Eski ili başkanlarından Av. Mehmet Engizek’in oğlu olan Anıl Engizek ise CHP’nin Kahramanmaraş potansiyelini bildiklerini, ancak çıtayı yüksek tutarak, partiyi eski günlerine taşımak için aday olduğunu ifade etti, “Savaşa savaşa kazanmaktansa, barışa barışa kazanmak daha evladır” diyerek övgü ve alkış aldı.

Konuşmasını kısa tutarak, genç ve dinamik bir ekiple yola çıktığını, babasından başka bu partiye yıllarını ve yüreğini vermiş kimselerle görüştükten sonra adaylığını açıkladığını da kaydeden genç siyasetçi Engizek, salonu dolduranlar tarafından alkışa boğuldu.

 

KİMSENİN GARANTİSİ YOK!

 

Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci’nin, “Kendinizi şanslı görüyor musunuz, başkanlığınız garanti mi?” şeklindeki soruya ise gülümseyerek, hiçbiri şeyin garantisi olmadığını ima ederek, ‘garantim yok’ diye cevap verdi.


İLGİ VE DESTEK ÇOK OLUNCA…

 

Açıklamanın ardından basın mensuplarına bir de aile fotoğrafı verdi.

Engizek’in adaylığını açıkladığında, kendisine destek veren onlarca partilisi yanında, 22. dönem milletvekili Mehmet Parlakyiğit, eski il başkanlarından Galip Yılışın, partinin önemli isimleri ve ağır toplarından İsmail Kaynar, Emre Kazancı, Kibar Özdemir, Av. Ali Ünlü ve Kadın Kolları Başkanı Feril Tekşen de salonda yer aldılar.





 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol