Tamam, mecliste olabilirler, bütçe görüşmeleri falan yoğunluk içinde de olabilirler. İyi güzel de birader, günler çuvala mı girmişti de, onların olmadığı bir zamanda, günde yaptınız bu önem arz eden çalıştayı.

Hafta sonu yapsaydınız, milletvekillerini de bilgilendirip, onların da fikirlerini alsaydınız.

Sadece iktidarı değil, CHP’den Ali Öztunç’u, MHP’den Sefer Aycan’ı da davet edip, bu meseleye ilişkin fikirlerinin olup olmadığını öğrenseydiniz, önerilerine kulak verseydiniz, kıyamet mi kopardı?

Yangından mal mı kaçırıyordunuz sanki?

*

Germenicia bizim, hepimizin. Sizler bugün var, yarın yoksunuz ve gideceksiniz. Ama biz hep geçmişimizle, tarihimizle, geleneklerimizle yaşayacak, yüz yüze geleceğiz. Onlarla yüzleşeceğiz.

Bizim değerlerimizi bizden mi kaçırıyorsunuz?

Bize ait olan kültürü bizden mi saklıyorsunuz?

Gurur duyduğumuz, ancak bugüne kadar yeryüzüne çıkartmakta geç kaldığımız, uykulardan yeni yeni uyandığımız günlerde, tarihi bizden niye esirgiyorsunuz?

Haydi bizi bilgilendirmediniz, haber etmediniz, davet etmediniz, çağırmadınız. Tamam da, sayın milletvekillerini, bu meselede uzman kimseleri çağırsaydınız.

Germenicia kimsenin tekelinde değil, kimsenin babasının malı da değil.

*

Biz de kamuoyunu bilgilendirecektik. Oysa siz kendi aranızda toplandınız, anlattınız, basın birimleriniz kanalıyla bize gönderdiniz. Sizi temin ederiz ne yazıldığını, ne söylediğinizi okumadık bile.

Kopyala yapıştık yaptık.

Siz bizi ciddiye almayıp çağırmazsanız, davet etmezseniz benim çok da umurumda değil!

Sizi bilmeyiz ve tahmin etmiyorum ama inanın biz üzüldük!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol