Öne Çıkanlar KUDUZ MÜCADELESİNDE HAVADAN AŞILAMA PROJESİ RESMİ KERMESE İLGİ DEVAM EDİYOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! YENİLENME GEREKİYOR VE BEN ADAY DEĞİLİM

Bu haber kez okundu.

MEHMET BEŞEN: ŞEHRİMİZİN GELİŞMESİ İÇİN İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ

Büyükşehir belediye Meclis Üyesi Mehmet Beşen, yaptığı açıklamada, "Bugün mazbata törenini gerçekleştirdik. Bir yanda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel Bey, diğer yanda ise bugün yine Onikişubat Belediye Başkanımız Hanife Toptaş Bey mazbata aldılar.

Ben inanıyorum ki Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel, Kahramanmaraş için çok hayırlı hizmetlere vesile olacaktır. Biz bugünden itibaren birlik beraberlik içerisinde Kahramanmaraş'ımızın gelişmesi, hızlı ayağa kalkması için elimizden geleni yaparak sorumluluğumuz dahilinde gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

HERKESİ FIRAT GÖRGEL’E DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM!

Başkan Görgel'in başarılı işlere imza atacağına inandığını belirten Beşen, "Tabii ki geçirmiş olduğumuz seçim sürecinde AK Parti'nin aldığı oylar bizi üzdü. Ancak biz her zaman milli irade dedik. Milli irade bu seçimde bu şekilde gerçekleşti. Kahramanmaraş'ta yine Türkiye ortalamasının üstünde Sayın Fırat Görgel Başkanımız, AK Parti'mize, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandı. Tabii üzüldüğümüz ilçelerimiz oldu. Ancak biz de buradan gerekli mesajı alacağız. Seçmenin kararı başımızın üstündedir. Biz de eksiklerimizi tamamlayacağız. Tüm Kahramanmaraş'ın yüzde 40’ını değil yüzde yüzünün oyunu almış gibi aynı kararlılık, aynı aşk, aynı heyecanla Kahramanmaraş için çalışmaya gayret edeceğiz" şeklinde konuştu.

HİZMET NOKTASINDA UZLAŞMACI TUTUM VE İSTİŞARE GEEREK

Beşen, yeni dönemin şehre hayırlı olmasını dileyerek, "Meclis dağılımında Yeniden Refah Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti  temsil edilecek. Burada herkesin amacı Kahramanmaraş'a hizmet etmektir. Biz Kahramanmaraş'a hizmet noktasında geniş bir uzlaşıyla istişareyle huzurlu bir şekilde Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'ni yönetmek için çabalayacağız.

Bugünden itibaren birlik beraberliğe çok ihtiyacımız var. Ayrışmaya değil. Yeni başkanlarımızla birlikte şehrin sorunlarına çözüm bulmak için iş birliği içinde olacağız. Kahramanmaraş'ın gelişimi ve refahı için elimizden geleni yapacağız. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol