Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU dizi BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’DE KÖSBUCAĞI HİZMETE DOYUYOR
 Erdemli’de büyükşehir yasasıyla belediyeye bağlanan yerleşim yerlerinde yapılan çalışmaların sürdüğü bildirildi. Belediye ekiplerinin eş zamanlı olarak birçok mahallede hizmetlerinin sürdüğü kaydedilirken, bu hizmet noktalarından bir tanesinin de daha önce köy statüsünde olan Kösbucağı Mahallesi olduğu ifade edildi. Erdemli Belediyesinin Kösbucağı’nda hummalı bir çalışma gerçekleştirildiği belirtilirken, konuyla ilgili Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da açıklamalarda bulundu.

İNSANIMIZIN YÜZÜNÜNÜ GÜLMESİNİ İSTİYORUZ

Erdemli’nin her noktasında belediye hizmetlerinin sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hizmetlerin öncelik sırasına göre ve eşit olarak yapıldığını vurguladı. Özellikle de kendilerine bağlanan belde ve köylerde çok önemli hizmetler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Tollu, “buralar kuruldukları tarihten bugüne kadar aldıkları toplam hizmetlerin kat be kat fazlasını bizim dönemimizde almışlardır. Biz, hizmet etmeyi seviyoruz. Bizim işimiz, gücümüz hizmet. Çünkü biz insanımızın yüzünün gülmesini istiyoruz. İnsanımız mutlu olsun istiyoruz. Bu anlamda hizmet bizim için çok önemlidir ve bir ibadet bilinciyle hizmetlerimizi halkımıza sunuyoruz” dedi.

BAŞKAN TOLLU: NEREDE İNSAN; ORADA ERDEMLİ BELEDİYESİ

Kösbucağı Mahallesinde şu an ekiplerin Mahallelinin her yerini sıcak asfalt ile kapladığını beyan eden Başkan Tollu, bütün yolların yapıldığını mahallelinin artık bundan sonra yol sorunu kalmayacağını vurguladı. Öte yandan Kösbucağı Mahalle Okulunun da eksikleri olduğunu dile getiren Tollu, belediy ekiplerinin de bu eksiklikleri giderdiğini belirtti. Okulun boyandığını, çevre düzenlemesinin yapıldığını, okul bahçesinin sıcak asfalt ile asfaltlandığını kaydeden Tollu, “mahallemizin önceden de yapılan hizmetlerle birlikte eksiklerinin kalmadığını söyleyebilirim. Elbette insanın yaşadığı her yerde hizmet bitmez. Bizim inancımız, ilkemiz “nerede insan; orada Erdemli Belediyesi” olduğu için bu hizmetler de layığı ile sürecektir. Tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerken, emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ederim” dedi.

MUHTAR KAYA: “KÖSBUCAĞI TARİHİNİN EN İYİ HİZMETİNİ ALIYOR”

Yapılan hizmetlerin son derece sevindirici olduğunun altını çizen Kösbucağı Mahallesi Muhtarı Cengiz Kaya da yaptığı açıklamada Kösbucağı’nın bugüne kadar aldığı en iyi hizmete bu dönemde kavuştuklarını söyledi. “Başkanımıza bu yaptığı hizmetlerden dolayı mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bizi ödüllendirmiş gibi bir şey oldu. Bu hizmetten vatandaşlar da memnun. Başkanım ve ekibine teşekkür ederim” diyen Muhtar Kaya, hizmetlerin süreceğine olan inancının tam olduğunu belirterek sözlerine son verdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol