Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU dizi BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR

Bu haber kez okundu.

ÇAĞLAYANCERİT YOLUNUN NAMUSU!
  

Birkaç yıl önce, içlerinde bugünkü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve Karayolları Genel Müdürü yanında Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki ve diğer yetkililerin de da hazır bulunduğu bir ortamda, Çağlayancerit yolu üzerindeki toplantıda yol için start verilmişti.

Nitekim o günden sonra Gölbaşı – Çağlayancerit yol ayrımından itibaren 30 kilometre olarak hesaplanan güzergâhta çalışmalar başlamış, ancak aradan 3 yıl geçmesine rağmen, tamamlanamadı.

Meseleyi, önemine ve aciliyetine binaen gündemden düşürmeyen, takip eden İlçe Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, sorunun takipçisi olduklarını söylüyor.

Gölbaşı yol ayrımından itibaren birkaç kilometrelik yol ıslah edilmiş, virajlar kaldırılmış, yol genişletilmiş ve asfalt olmuş olmasına rağmen, (sıcak asfalt değil) diğer bölümlerdeki çalışmaların yavaş gitmesi, ‘bu yolun bitmesi uzun sürecek’ dedirtir hale geldi.

KAYMAKAM OĞUZ CEM MURAT VE BELEDİYE BAŞKANI ÜZEYİR KIZILSEKİ

Mevsim itibariyle yolun ulaşıma kapanması ardından alternatif güzergâh olan Doğukent-Ayvalı barajı üzerindeki yol güzergahı daha emniyetli ve güvenli gösterilirken, ilçe halkı asıl güzergahın bitmesini sabırsızlıkla beklediklerini söylüyorlar.

Yol mutlaka yapılır ve biter, ulaşıma da açılır. Temennimiz bu…

Bereket versin ilçenin Üzeyir Kızılseki gibi çalışkan bir Belediye Başkanı, Oğuz Cem Murat gibi genç, yetenekli ve gayretli bir de kaymakamı var.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol