Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU dizi BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR

Bu haber kez okundu.

BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
 BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI

Kahramanmaraş Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Mete Volkan Başkır : “Demokrasimize yönelik yapılan bu darbe girişimini şiddetle kınıyoruz” dedi.

Mete Volkan Başkır'la Birlikte Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk KURTSATAR, Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki YIKAN, Kahramanmaraş Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Muhasibi Oktay GÜRLER ve Yönetim Kurulu Üyesi Aydın YIKAN bir araya geldi

Yönetim kurulu üyesi Selçuk KURTSATAR sözlerine şöyle devam etti; “Türk demokrasi tarihinde kara darbelerden sonuncusu 15 Temmuz akşamı yaşanmıştır. Ancak milletimizin demokrasiye olan bağlılığı sayesinde bu darbe girişimi bastırılmıştır. Uçak, tank gibi ağır silahlar kullanılmasına rağmen milletimizin inanmışlığı ve kararlılığı sayesinde bu darbe girişimi bastırılmıştır. Milletimize ve onun seçtiği hükümete karşı silahlı güç kullanarak çok sayıda vatandaşımızın şehit olmasına sebebiyet verenler artık Türkiye’de darbe yapılamayacağı gerçeğini görmüşlerdir.

Balkan ve Rumeli camiası olarak demokrasimize yönelik yapılan bu darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Bağımsız yargının milletimize bu acıları yaşatanlara en ağır cezayı vereceğine inancımız tamdır. Birlik ve beraberliğimize uzanan her türlü girişime camia olarak karşı duracağımızı, demokrasiye olan inancımızın tam olduğunu belirtir bu vesile ile şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu milletin temel taşı balkan camiası olarak Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olduğumuzu belirtir " HÂKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR" der kamuoyuna saygılar sunarız”.

                                      

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol