Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU dizi BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR

Bu haber kez okundu.

SGK’DAN ÖNEMLİ UYARI
 Elden yapılacak başvurular için İl Müdürlüğümüze ya da İlçe Sosyal Güvenlik Merkezlerimize belirtilen tarihe kadar başvuru yapılması halinde yapılandırma işlemleri gerçekleştirilebilecektir.

Ayrıca yapılandırmadan yararlanmak isteyen işverenlerimiz E-sigorta kanalıyla veya elden ya da posta yoluyla, Bağ-Kur’lu çalışanlarımız elden veya posta yoluyla, idari para cezaları için elden İl Müdürlüğümüze ya da İlçelerimizde bulunan Sosyal Güvenlik Merkezlerimize başvuru yapılabilecektir.

Ancak Başvuruların posta yolu ile yapılması halinde, taahhütlü, iadeli taahhütlü, PTT Kargo (kapıdan kapıya teslim) ya da APS yolunun tercih edilmesi halinde başvuru formunun postaya verildiği tarih Kuruma verildiği tarih olarak kabul edilecek, buna karşın adi posta yolunun tercih edilmiş olması halinde, başvuru formunun Kurum evrak kayıtlarına giriş tarihi Kuruma verildiği tarih olarak kabul edilecektir.

Yapılandırma yapan işverenlerimiz ve vatandaşlarımıza icra takip ve haciz işlemleri durdurulacaktır. Hastane ve sağlık yardımlarından da yararlanma haklarını elde edeceklerdir.

Fırsatı kaçırmamaları yönünde kamuoyuna saygıyla duyurulur.                                                                                                                                                                                                                                                                        

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol