Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU dizi BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR

Bu haber kez okundu.

İNSANLARIN YAŞAM ŞEKLİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ
 Kilo ve sağlık sorunu yaşayan insanlar hastaneleri ve eczaneleri doldururken, ‘Akıllı Yaşam’ merkezi sahiplerinden, aslen Gaziantepli olan Sibgatullah Akıl, tamamlayıcı bitkisel tedavi ile bu sorunları çözüme kavuşturduklarını söyledi.

‘Kilolu olmak kaderiniz olmasın’ sloganı ile yola çıktıklarını söyleyen yaşam uzmanı Sibğatullah Akıl, Kimlik Gazetesine yaptığı ziyarette, bu bitkisel ilaçların hocası olduğunu söylediği Moğolistan’lı Ahmet isimli, geçtiğimiz günlerde de 93 yaşında iken hayatını kaybeden bir kişiden aldığını, ondan edindiği bilgi-tecrübe ve donanım ile insanların sağlık ve özellikle obezite, kilo sorunlarına çözüm bulmaya çalıştığının altını çizerek, “Bizdeki tedavi, tamamen bitkisel ilaçlardan kaynaklanıyor, oluşuyor. Örneğin kel adamların saçını çıkartıyoruz ki, berbere gidip tıraş olmaktan bıkacak, usanacaktır. Biz zaten saç ektirmeyi de tasvip etmiyoruz. Bitkisel ilaçlarımızla, hiç bir yan etkisi olmadan, insanların yaşam şeklini değiştiriyoruz” dedi.

İLAÇLARI, ÜRÜNLERİ KENDİSİ HAZIRLIYOR

Uzmanlık alanına giren “kilolu olmak kaderinizi olmasın, tamamlayıcı bitkisel tedavi ile yaşamınıza renk gelsin!” diyen Akıl, ürünleri kendisinin hazırladığını, bu hastalık ve tedavilere ilişkin konferanslar verdiğini, birçok yayın kuruluşundan da programa çıkmak için teklifler aldığını belirterek, bir de tavsiyede bulunuyor ve ‘suyu hayatınızdan eksik etmeyin!’ diye konuştu.

Akıl son olarak, birçok ünlü siyasetçi, işadamı ve sanatçıyı bu yolla tedavi ettiklerini de ifade ederek, tamamlayıcı tıp bitkisel karı-koca tedavi macunu ile birçok hastalıkları da iyi ettiklerini sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol