Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR Nilden Bayazıt Postalcı

Bu haber kez okundu.

MAHÇİÇEK, MAHALLESİNDE ÇİÇEK GİBİ AÇTI
 Mağaralı mahallesinden olan belediye eski başkanı, eski milletvekili Hanifi Mahçiçek, mahallesi olan Mağaralı’da mahalle sakinlerine seslendi, yarın yapılacak mahalli seçimler için oy istedi.

28 Cuma günü akşamı, Mağralı Ökkeş Caddesi trafiğe kapatılırken, AK Parti Büyükşehir belediye başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç ve mahallelileri Hanifi Mahçiçek’i dinlemeye gelen yüzlerce vatandaş, hep bir ağızdan ‘en büyük başkan bizim başkan’ sloganını attılar.

EN BÜYÜK BAŞKAN FATİH ERKOÇ”

Çok sayıda vatandaş caddeyi boydan boya kaplarken, geceyi aydınlatan hava fişekler ve maytaplar, geceyi gündüze çevirdi.

Vatandaşlar Erkoç’a tezahüratta bulunurken, seçim otobüsü üzerine ilkin Büyükşehir belediye başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç çıktı, 30 Mart’ta yapılacak mahalli seçimlerin öneminden söz etti, iktidar sözü verdi, AK Parti iktidarının bu ülkeye ve bu şehre verdiği hizmetleri anlattı, hükümetin içerde ve dışarıdaki başarılarından örnekler sergiledi.

Başkan Adayı Erkoç, vatandaşların sandığa mutlaka gitmesi gerektiğini hatırlattı, sandığa sahip çıkmalarını istedi.


MAHÇİÇEK, “SİZE GÜVENİYORUM!” DEDİ

Seçim otobüsü üzerine Mahçiçek çıktığında,  cadde sanki yıkılacak gibi oldu. mahalle sakinlerinin ve seçmenlerin büyük coşkusu ile dakikalarca alkışlanan Onikişubat belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, gelişmiş ve yeni bir Onikişubat için yola çıktıklarını, seçimi aldıklarında farklı bir belediyecilik örneği sergileyeceklerini söyledi, “Artık son günleri değil,  son saatleri yaşıyoruz. Pazar günü sandığa gittiğinizde, elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu ona göre değerlendirin. Beni tanıyorsunuz, ben sizden biriyim,  içinizden biriyim, yaptıklarımı biliyorsunuz, ne yapacağımı da tahmin ediyorsunuz” dedi ve dakikalarca alkışlandı.


PROJELERİMLE GELİYORUM!

Ak parti döneminde ak belediyelerin mutlu olacağının da altını çizen Onikişubat belediye Başkan Adayı Mahçiçek, “Biliyorsunuz, karasu bizim eserimiz. Allah nasip ederse, sizler de bize destek verirseniz, karasu kadar büyük ve hayati önem taşıyan projeleri hayata geçireceğim. Geçmişte bu şehir için verdiğimiz iz ve eserler meydanda. Sizini yaşamınızı kolaylaştıracak ne varsa, hepsini size vermek için buradayım” diye konuştu.

Partilerine her geçen gün katılım ve teveccüh olduğunu, bunun gidereke katlandığını, sandıktan yine rakiplerine fark atarak çıkacaklarını kaydeden Mahçiçek, 30 Mart Pazar günü herkesi sandığa gitmeye davet etti.










Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol