Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU dizi BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR

Bu haber kez okundu.

ILICA, SONBAHARDA BİLE GÜZEL
 Özellikle Akdeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi insanlarının yoğun ilgi gösterdiği, şifa beldesi Ilıca, sağlık turizmi yanında yerleşmek için de en müsait coğrafya olarak gösteriliyor.

Bugün beldede yeni yeni inşaatlar yükselirken, esnafın da yüzü gülüyor. Sonbahar olmasına rağmen havaların güzel gitmesi ile sadece Cumartesi ve Pazar günleri değil, günün her anında doluluk oranı düşmeyen beldede pansiyonlar ve apart oteller dolarken, cazibe merkezi özelliğini sürdürüyor.

DEMİR; “SU SIKINTISI YOK, MİSAFİRLERİ BEKLİYORUZ”

Su sıkıntısının bulunmadığı, esnafta arandığında her şeyin rahatlıkla ve üstelik de en kalitesinin bulunduğu beldede, belediye parkında canlı müzik dahi insanları beldeye çekmeye yetiyor.

Belde Belediye Başkanı Remzi Demir ise, sağlık turizminin önemle merkezi gösterilen beldesi için rahat ve emin konuştu, su sıkıntısının olmadığını da belirterek, “Ilıca her mevsimde güzel. Sezon sonu veya başı demeden, tüm misafirleri beldemize bekliyoruz.” dedi.
 










Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol