Öne Çıkanlar SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SINIRLARI AŞTI ANKARA DEMİR SPOR 0 KAHRAMANMARAŞ BBS 0 SPOR LİSESİ ŞAMPİYON ŞERİFLER İNŞAAT DOOSAN FORKLİFTİ TERCİH ETTİ BATIPARK STADINDA 5 BİN KİŞİYLE İFTAR

Bu haber kez okundu.

 GENÇ RESSAM GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Özel Öz Derya Kolejinde Görsel Sanatlar öğretmenliği yapmakta olan Sibel Ayyıldız , ilk kişisel resim sergisini 'karma' adı altında açtı.Kahramanmaraş Piazza’da açılışı  gerçekleştirilen sergide 10 resim sergilenirken, genç ressamı arkadaşları ve sanatseverler yalnız bırakmadı. Sergi ile ilgili konuşan Sibel Ayyıldız: “Resimlerimizin yanısıra, 11 yağlı boya, 2 özgün baskı ve 7 parça seramik çalışması ile ilk sergimizi açtık. Yardımları olan herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi. Ağrılıkla serbest çalışmaların yer aldığı sergi sanatseverler tarafından büyük bir ilgi ile karşılanırken, genç ressamın ilerleyen dönemlerde açacağı diğer sergiler için büyük bir adım oldu.

SİBEL AYYILDIZ KİMDİR?

1993 yılının Haziran ayında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen genç sanatçı, İlkokul ve ortaokul yıllarını Ziya Gökalp İlköğretim Okulunda tamamladı. 2006 yılında G.Antep Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde Resim bölümünde öğrenimimi tamamlayan Ayyıldız daha sonra 2010 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim öğretmenliği bölümünü kazandı. 2014 yılında mezun olan başarılı ressam, şuan da Özel Öz Derya Kolejinde Görsel Sanatlar öğretmenliği yapmakta. Ayyıldız, eğitim hayatı boyunca birçok grup, karma sergi ve projelerde yer alırken 14 Mart 2015’te 1.kişisel karma sergisini Kahramanmaraş’ta açtı.

Gökhan DÖKÜCÜ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol