Öne Çıkanlar RESMİ KUDUZ MÜCADELESİNDE HAVADAN AŞILAMA PROJESİ HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! YENİLENME GEREKİYOR VE BEN ADAY DEĞİLİM KERMESE İLGİ DEVAM EDİYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KANBUR: BU BAYRAMDA KALPLERİMİZ VE GÖNÜLLERİMİZ BİR OLSUN!

Kahramanmaraş Lokantacılar ve Pastaneciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Bir mübarek Ramazan Ayı'nı daha geride bırakarak, bayramı idrak etmekte, bu güzel günlerin feyz, rahmet ve bereketinde buluşmaktayız. Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir.

Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız. Ramazan Bayramı’nda kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır.

Kahramanmaraş halkının bayramlarını kutluyorum. Vatan yolunda hayatını kaybeden şehitlerimizi ve 6 Şubat’ta yaşadığımız asrın felaketi depremlerde hayatını kaybeden deprem şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Tüm güvenlik kuvvetlerimize şükranlarımı sunuyorum."

Ayrıca, Kanbur mesajında, Yüce Allah'tan bu mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için daha güzel yarınlara vesile olmasını, barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilediğini belirtti.

Kanbur, mesajını oda üyeleri, hemşerileri ve tüm millet için sağlık, afiyet, huzur ve barış içinde nice bayramlara ulaşma temennisinde bulunarak tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol