Öne Çıkanlar SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SINIRLARI AŞTI SPOR LİSESİ ŞAMPİYON ŞERİFLER İNŞAAT DOOSAN FORKLİFTİ TERCİH ETTİ KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK STADINDA 5 BİN KİŞİYLE İFTAR

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR AÇIKLADI: “KAPALI YOLUMUZ BULUNMUYOR”
  

Olası bir afet durumunda vatandaşların AKOM 112’yi arayabilecekleri belirtilen açıklamada: “Elbistan-Ekinözü ve Nurhak İlçelerimizde Merkez sorumluluk sahamız içerisindeki yollarımızda kar bıçaklı kamyonlar vasıtası ile gerekli müdahale yapılmış olup merkez cadde ve bulvarlarımızda ulaşıma sıkıntı olan yolumuz bulunmamaktadır.

Aynı zamanda Elbistan Sultan Korusu grup yolu (Evcihüyük- Ovacık- Uncular-Keçemağra-Karamağra-Fakıoğlu-Alkayaoğlu-Uzunpınar-Kayageçit- Horhor ) İş makinelerimiz çalışmalarımıza devam etmekte olup kapalı köy yolumuz bulunmamaktadır.

Elbistan Karahasanuşağı grup yolumuzda iş makinelerimiz tarafından grup yolundaki çalışmalarımız tamamlanmış olup, ulaşıma engel herhangi bir yolumuz bulunmamaktadır.

Ekinözü Kabaktepe-Yeniköy-Ataköy-  Soysallı ve Alişar grup yolumuz iş makinelerimiz tarafından ulaşıma açık hale getirilmiştir.

Göksun ilçemizde kırsal mahalleler dahil hiç kapalı yolumuz bulunmamaktadır. Olası bir afet durumunda vatandaşlarımız AKOM 112’yi arayarak yardım isteyebilirler” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol