Öne Çıkanlar ÖZEL SANKO OKULU TENİSTE İL BİRİNCİSİ OLDU MUTLULUK BU OLSA GEREK! BASTIRMACI madalya FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU!

Bu haber kez okundu.

“MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZ, BİZLERİ BİR ARADA TUTAN EN BÜYÜK MİRASIMIZDIR”

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Prof. Dr. Dağlı, bayramlaşmanın, toplumu bir araya getiren örf ve adetlerin başında geldiğini anımsatarak, “Bayramlar birlik, beraberlik ve huzur içinde kutlandığında anlam bulmaktadır” dedi.

“Bayramlıklarla uyuyan, bayram sabahlarını iple çeken bir nesilden, günümüzün yaşam koşulları nedeniyle bayramlara tatil gözüyle bakan bir nesle döndük” diyen Prof. Dr. Dağlı, çocukların bayramları, bayram gibi yaşayarak, bu kültürün bir parçası olmaları gerektiğine dikkati çekti.

PROF. DR. DAĞLI,

“Geçirmekte olduğumuz zorlu sürecin üstesinden, her zaman olduğu gibi toplum olarak kenetlenerek gelebiliriz. Kurban Bayramı, toplumda paylaşmanın en yoğun yaşandığı günlerdendir. Dargınları bir araya getiren, uzaktakileri kavuşturan bayramları, çocuklar gibi karşılamalı ve yaşamalıyız. SANKO Üniversitesi olarak, Kurban Bayramınızı kutluyor, birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk dolu nice nice bayramları toplum olarak kardeşçe kutlamayı diliyoruz.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol