banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KERVANCIOĞLU KENT TURİZMİNİN KALKINABİLMESİ İÇİN BU KEZ DE TURİZM BAKANLIĞINDA…

MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu Kentin 800 Çeşit Yemeğiyle Zengin Bir Gastronomiye Ev Sahipliği Yaptığı Tüm Dünyanın Duyması Adına Yaptığı Yatırımları Sadece Yatırımlar Boyutunda Bırakmayarak Ankara Başta Olmak Üzere Ülkenin Birçok Noktasında Gerçekleştirdiği Temaslarına Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Ziyaretini De Ekledi.

Bakanlıkta Gerçekleşen Ziyarette Başkan Kervancıoğlu Bakan Ersoy’a Şehrin Başta Gastronomisi Olmak Üzere Turizm Değerleri Potansiyeli Hakkında Bilgilendirme Yaptı.

Oldukça verimli Geçen Ziyarette Bakan Ersoy ekibine birçok hususta Başkan Kervancıoğlu ile istişare halinde olmaları gerektiğini belirtti. Görüşme de Bakan Beyi Şehrimize davet edip Şehrimizin Kültür Varlıklarını ve Yapılan, yapılması istenen Projeleri Yerinde İncelemesini Talep etti.

 MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu Ziyaretin Sonunda Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Günün Anısına Maraş İşi Ceviz Oyma Sandık ve Şehrimize Ait Elişi Sim Sırma  Hediye Etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol