Öne Çıkanlar ÖZEL SANKO OKULU TENİSTE İL BİRİNCİSİ OLDU MUTLULUK BU OLSA GEREK! BASTIRMACI madalya FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU!

Bu haber kez okundu.

 AKEDAŞ’TAN ÜNİVERSİTE SOKAĞINDAKİ ÇALIŞMA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
  

AKEDAŞ gönderdiği yazılı açıklamada şu bilgileri verdi; “Haberde, Kahramanmaraş ili öğretmenler caddesi Üniversite sokağında uzun süren elektrik kesintisinden dolayı sokak sakinlerinin problem yaşadığı belirtilmiştir. Yüklenici firmanın çalışmalar sırasında kablolara zarar verdiğinden, zeminin zarar görmesinden ayrıca araçların park sıkıntısından bahsedilmiştir.

Bölgedeki çalışma ekonomik ömrünü doldurmuş, ağaçlara temas eden, can ve mal emniyeti açısından tehlikeli olan elektrik şebekesinin yer altına alınması amacıyla yapılmaktadır. Elektrik şebekesinin yer altına alınması sonucunda tüketicilerimiz daha kaliteli ve kesintisiz enerji kullanabilecek olup havai hatlar ve direklerin yarattığı görüntü kirliliğini ortadan kalkmış olacaktır.   

Habere konu olan çalışma sırasında yaşanan elektrik kesintisi bölgedeki 756 kullanıcıdan yaklaşık 250 kullanıcıyı etkilemiştir. Kısmi olarak kesinti yaşanan bölgeye kademeli olarak enerji verilmiş olup 11 Ekim 2017 tarihinde saat 17:30 da tüm kullanıcılar elektrik kullanabilir hale gelmişlerdir. Araç parkı konusunda yaşanan sorun ise asfalt çalışmaları sonlandırıldığında giderilmiş olacaktır. 

Sonuç olarak elimizde olmadan da olsa müşterilerimize yaşattığımız bu kesintiden dolayı özür diliyor, tekrar yaşanmaması ve bundan sonra daha kaliteli ve kesintisiz elektrik kullanımı için çalışmalarımızı işimizde mazeret değil çözüm üretelim prensibiyle daha hassas yürüteceğimizin bilinmesini istiyoruz.

Okuyucularınızla paylaşmanız temennisiyle bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol