Öne Çıkanlar SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SINIRLARI AŞTI SPOR LİSESİ ŞAMPİYON ŞERİFLER İNŞAAT DOOSAN FORKLİFTİ TERCİH ETTİ KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK STADINDA 5 BİN KİŞİYLE İFTAR

Bu haber kez okundu.

KMS'DE YENİ PATRON ERDAL ALPASLAN

 Eski Teknik Direktör Alaaddin Demirözü ile yaşanan sorunlar neticesinde yollarını ayıran ve tekrar Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Kahramanmaraşspor, kısa bir süre çalışmanın ardından yeni teknik direktörünü belirledi. Aladdin Demirözü’nden boşalan koltuğa kısa sürede çözüm bulan Kahramanmaraşspor yönetimi hızlı bir şekilde temaslarda ve girişimlerde bulunduğu Teknik Direktör Mehmet Erdal Alpaslan ile anlaştı ve Kahramanmaraşspor Store’de düzenlenen törenle bir yıllık sözleşmeye imza attırdı.

 

KAHRAMANMARAŞSPOR’DA ÇİFTE İMZA

Transfer sezonun başlaması ile birlikte iç transferde hareketli günler yaşayan Kahramanamraşspor, şuana kadar geçtiğimiz yıl kadrosunda bulunan 3 futbolcu ile tekrar anlaştı. İlk anlaşmayı Hüseyin Keleş ile yapan Kahramanmaraşspor, daha sonra Volkan Bekçi ile de uzun süreli bir sözleşme imzaladı. Volkan Bekçi’nin ardından, dün kulübe gelerek 1 yıl daha anlaşan ve Kahramanmaraş Store’de 1 yıllık sözleşmeye imza atan kaptan Ramazan Durdu, bir yıl daha Kahramanmaraşsopr ile yola devam kararı aldı.

İç transferde üç yıldızına imza attıran Kahramanmaraşspor, daha sonra Alaaddin Demirözü’nden boşalan teknik direktörlük görevine ise son günlerde temaslarda bulunarak Kahramanmaraş’a getirdiği eski hocalarından Erdal Alparslan’la da sürpriz bir şekilde teknik direktörlük için anlaştı. Kahramanmaraşspor Stroe’de düzenlenen imza töreni ile önümüzdeki yıl için Teknik Direktör Erdal Alparslan ile 1 yıllığına anlaşan Kahramanmaraşspor, teknik direktör sorununu çözmesi ile birlikte iç ve dış transferlere de hız verecek.

(HABER: Ömer BOYALI)


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol