Öne Çıkanlar SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SINIRLARI AŞTI SPOR LİSESİ ŞAMPİYON ŞERİFLER İNŞAAT DOOSAN FORKLİFTİ TERCİH ETTİ KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK STADINDA 5 BİN KİŞİYLE İFTAR

Bu haber kez okundu.

TIP ÖĞRENCİLERİ TEŞHİSİ KOYDU; EVLİLİK
 Öğretmen Selver, Başsavcı vekili iken Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Gürkan Aktaş’ın güzel kızı tıp öğrencisi Bahar ile öğretmen Ayşe @ Mehmet Külekçi’nin yakışıklı oğlu Furkan, hayatlarını birleştirdiler.

Liva Düğün Salonundaki düğünde genç çiftler dans ettiler, oynadılar, konuklar da bu halaya katılınca, ses sanatçısı Nurcan’ın da birbirinden güzel şarkıları ve türküleri ile coştular, felekten bir gece çaldılar.

Düğüne Başsavcı Mustafa Yabanoğlu, Ağır Ceza Reisi Faruk Şener, Yargıtay Üyesi Dursun Altınöz, Vali Yardımcısı Turgay İmamgiller, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Baro Başkanı Av. Metin Doğan, Jandarma Alay Komutanı  Coşkun  Doğan, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı iken Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan ve düğüne misafir olarak katılan Mustafa Küçük ile çok sayıda savcı, hakim, avukat ve adaliye çalışanları katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol