Öne Çıkanlar SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SINIRLARI AŞTI SPOR LİSESİ ŞAMPİYON ŞERİFLER İNŞAAT DOOSAN FORKLİFTİ TERCİH ETTİ KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK STADINDA 5 BİN KİŞİYLE İFTAR

Bu haber kez okundu.

MEMLEKET SEVDALISI İKİ GÜZEL ADAM
 İş Dünyasının ve siyaset dünyasının çok yakından tanıdığı memleket sevdalısı iki güzel adam. Biri sevilen sanayici Mahmut Arıkan, diğeri ise ortağı Alpedo Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, ikisinin de ortak bir sevdası var o da Kahramanmaraş.

Yıllarca Ticaret Borsası Başkanlığı, İl Genel Meclis üyeliği, Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeliği gibi önemli görevleri yürüten Mahmut Arıkan ve Alpedo Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Armen Tekstil adı altında 4 yıl önce kurulan bir fabrikayı Türkiye'nin Avrupa'nın bilinir bir markası haline getirdiler. Özellikle İtalya pazarında güçlü bir şirket olarak adından söz ettirdiler. Türkiye de ise ihracat rekorları kıracak bir yapı meydana getirdiler.

 KAHRAMANMARAŞSPORUN BAŞARISI İÇİN

Bugün ise yine memleketleri için bir araya geldiler. Kahramanmaraşspor'un kritik Nazilli maçında şeref tribününde buluştular. Memleket sevdalısı iki güzel adam Kahramanmaraşspor'un başarısı için ellerini değil gövdelerini taşın altına koydular. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan'ın en büyük destekçilerinden biri de agabeyim dediği ortağı Mahmut Arıkan.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol