Öne Çıkanlar SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SINIRLARI AŞTI SPOR LİSESİ ŞAMPİYON KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR ŞERİFLER İNŞAAT DOOSAN FORKLİFTİ TERCİH ETTİ BATIPARK STADINDA 5 BİN KİŞİYLE İFTAR

Bu haber kez okundu.

ÇİN'DE BİR ELBİSTANLI
 Askerlikten sonra rızkını dışarılarda aramış, 13 yıldır da Çin'de. Elektronikten gıdaya, tekstilden turizm ve otomotiv sektörüne kadar bir uğraş içinde olan şirketi yanında, Çin'de rızkını arayan ve oraya yerleşen hemşehrilerini bir çatı altında toplamış, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamış. Masamıza geldi, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük'e hitaben; "Başkanım, çalışmalarını takip ve takdir ediyorum. Seni yalnız ben değil, Çin bile yakından izliyor. Bu arada, Çin Ankara Başkonsolosu'nun (Yang Jiechi)  da sana selamını getirdim. Uzun zamandır görmemiştim, Elbistan çok değişmiş, çok gelişmiş. Çalışmalarınızı duyuyorum, izliyorum. İkamet ve ticaretini sürdürdüğüm şehrin (Şenzeng) belediye başkanı bayan. Size onun da selamını getirdim" dediğinde, Başkan Durmuş Küçük'ün yüzündeki mutluluk ifadesini çizecek ressam daha anasından doğmamıştı.    

43 yaşındaki Lütfi Kuyucu, çok renkli bir insan. Esprili, hayat dolu. Çin'deki başarı grafiğini anlatırken, biz de kendisi ile iftihar ettiğimizi söylüyoruz. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol