Öne Çıkanlar SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SINIRLARI AŞTI SPOR LİSESİ ŞAMPİYON ŞERİFLER İNŞAAT DOOSAN FORKLİFTİ TERCİH ETTİ KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK STADINDA 5 BİN KİŞİYLE İFTAR

Bu haber kez okundu.

ECR FUARINDA GİRİŞLER KONTROL ALTINDA TUTULACAK

Maske, mesafe ve temizliğin ön planda olacağı fuara dair açıklamalarda bulunan ECR Fuarcılık yetkilileri, 24-26 Eylül 2020 tarihleri arasında  Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı ‘nın düzenleneceği KAFUM’a  girişlerin kontrol altında tutulacağını belirttiler.

ECR yetkilileri, “Fuar’dan önce ve fuarın sona ereceği güne kadar Salgına karşı tüm önlemleri alacağız.  Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dediler.

ECR İLE PROFESYONEL FUARCILIK

Kuruluşundan bu yana başarılı fuar organizasyonlarına imza atan ECR Fuarcılık, düzenlediği  bu organizasyonlarda katılımcı ve ziyaretçileri profesyonel bir ortamda buluşturarak sektöre önemli katkılar sunuyor.

Bugüne dek Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı (KTM) ve Bursa Tekstil Makineleri Fuarı (BTM) gibi tekstil sektörünün en önemli bölgesel fuarlarına imza atan ECR Fuarcılık hazır giyim, yan sanayi aksesuar ve moda endüstrisine yönelik ise Texstart İstanbul Kumaş, Aksesuar, İplik, Elyaf ve Desen Fuarı’nı düzenledi.

GIDA, GASTRONOMİ VE YÖRESEL LEZZETLER FUARI’NI (KGF) HAYATA GEÇİRİLDİ

Yapı ve inşaat sektörüne yönelik Kahramanmaraş İnşaat Yapı ve Kentsel Dönüşüm Fuarı (KİF) yanı sıra elektrik teknolojileri ve bina otomasyon sektörüne yönelik Elektrik Teknolojileri ve Bina Otomasyon Fuarı (EBO), ECR Fuarcılık tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören fuarlar arasında yer aldı.  Bunların yanı sıra tarım sektörüne yönelik Kahramanmaraş Tarım Fuarı’nı (KTF) düzenleyen ECR Fuarcılık, son olarak Kahramanmaraş Gıda, Gastronomi ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı (KGF) hayata geçirdi.

ECR FUARCILIK, BİRÇOK FİRMAYA PROFESYONEL HİZMET SUNUYOR

Fuar organizasyonlarının yanı sıra kongre, turizm, seminer, toplantı, lansman ve açılış hizmetlerine de yer veren ECR Fuarcılık, birçok firmaya yönelik olarak ulusal, uluslararası organizasyonların yanı sıra Kahramanmaraş Uluslararası Tekstil Zirvesi – UTZ’ye de imza attı.

Ayrıca ulusal ve uluslararası fuarlar, kongreler ve etkinliklere yönelik seyahat organizasyonları, iş ve özel ilgi gezileri için uçak, tren bileti otel- uçak rezervasyonları, vize takip işlemleri konusunda da çözüm ortağı olarak hizmet veren ECR Fuarcılık, bu alanlarda müşterilerine doğrudan çözümler üretiyor.

ECR FUARCILIK DİKKAT ÇEKEN ORGANİZASYONLARA İMZA ATMAYI SÜRDÜRÜYOR.

ECR Fuarcılık yaratıcı fikirleri, ilgili sektörlerin tüm paydaşlarını buluşturan fuar ve etkinlik organizasyonları ve başarılı kadrosu ile dikkat çeken organizasyonlara imza atmayı sürdürüyor.

Aynı zamanda tekstil sektörüne yönelik yayıncılık faaliyetleri ile de dikkat çeken ECR Fuarcılık, kardeş kuruluşu Tekstil Dünyası Yayın Grubu bünyesinde bulunan Tekstil Dünyası ve Textowear Dergileri ile birbirinden özel konu başlıklarına ve içeriklere yer verirken, 3X Ajans ile yaratıcı ajans hizmetlerini müşterileri ile buluşturuyor.  Ayrıca online haber platformu www.textotex.com ile ise yayıncılık faaliyetlerini online ortama taşıyor.

NEDEN KATILMALISINIZ?

Türkiye, tekstil makineleri alanında yıllık yaklaşık 2 milyar dolarlık makine ithalatı ile dünyadaki en önemli pazarların başında geliyor. Yeni yatırımların şekillenmesinde belirleyici bir rol üstelenen Uluslararası KTM 2020 Fuarı ile yerli ve yabancı yüzlerce teknoloji üreticisi firma, direkt pazarın kalbinde müşterileri ile buluşma ve yeni teknolojilerini sergileme fırsatı yakalıyor.

Yeni Satış Olanakları ve Gelişmekte Olan Pazarlar

Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2020 sırasındaki üç günlük sürede geniş bir müşteri kitlesine ulaşarak, satışınızı artırabilir, gelişmekte olan pazarlarda yerinizi alabilirsiniz.

Acenteler ve Temsilciler

Uluslararası KTM 2020 Fuarı’na katılan profesyonel ziyaretçilerden, ulusal ve uluslararası arenada acente ve temsilcilikler edinme fırsatı yaratabilirsiniz. Yeni pazarlar için yeni ortaklar bulabilir, tekstil sektöründeki son gelişmeleri tekstil mekanizasyonun en çok kullanıldığı bölgede ziyaretçilere sunma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Ürün ve Hizmet Yenilikleri

Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2020 kapsamında geliştirdiğiniz yenilikleri organizasyon ziyaretçilerine tanıtabilir, yeni teknolojiler ile yatırımların önünü açarak rekabet avantajı Oluşturabilirsiniz.

Marka Bilinirliği

Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2020 sırasında gerçekleştireceğiniz tanıtımlarla marka imajınızı en iyi şekilde güçlendirebilir, marka bilinirliğinizi artırabilirsiniz.

Basın - Medya

Ulusal ve uluslararası basında yenilik ve hizmetlerinizle yer alma imkanı yakalayarak medya ilişkilerinizi güçlendirmek için en uygun ortam ve koşulları KTM 2020 Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı sırasında yakalayabilirsiniz.

Pazar Araştırmaları

Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2020 sırasında kapsamlı pazar ve müşteri araştırması yaparak, yeni geliştirilen tüm çalışmalardan bilginiz olmasını sağlayabilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol