banner1486
Öne Çıkanlar dizi DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR

Bu haber kez okundu.

SPOR SALONLARI VE YÜZME HAVUZLARI
 Şehit Abdullahçavuş yüzme Havuzu... Çocuklara için. Spor-Toto katkıları ile yapıldı. İnşaat süreci devam ederken, bu yıl içinde hizmete girmesi bekleniyor.



Yine Haydarbey Mahallesinde, hafriyat çalışması bitmiş, inşaata ve temel atılmayı vaziyette bekleyen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu... Fitnes ve kafeteryası ile yılsonunda tamamlanıp hizmete girdiğinde, bölgenin ciddi bir sportif yatırım ihtiyacı giderilmiş olacak.

Her mahalleye bir spor yatırımı düşünen Onikişubat belediyesi, kentin en gelişmiş semtlerinden olan Hürriyet Mahallesini de düşünmüş olmalı ki, basketbol, voleybol ve güreş salonundan ibaret muhteşem bir spor salonu bitmek üzere... Spor Toto katkılarıyla… Mahalle Muhtarı Mustafa Demircioğlu, bize; "Başkanımız sayın Mahçiçek'e teşekkür ederken, insan odaklı hizmetleri ile gurur duyduk. Mahallemize verdiği önemi biliyoruz, kendisine dua ediyoruz" derken, yanındakiler başlarıyla bu güzel temenniyi onaylıyordu.

Yine inşaat halinde olan, bir an önce bitirilmek üzere çalışanların özverilerine şahit olduğumuz Şehit Abdullah Çavuş Mahallesindeki yüzme havuzu, bölgenin ihtiyacını karşılayacak.



Bitmiyor... Merkez veya kırsal demiyor Başkan Mahçiçek, en ücra semtlere bile sportif yatırımları götürüyor. Piri Reis Mahallesindeki yüzme havuzu bir başka örnek. Fitnes salonu, kafeteryası ile inşaatın bitmesi bekleniyor. 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol