Öne Çıkanlar ŞEHİTLER YÜREĞİMİZE KOR ATEŞE DÜŞÜRDÜ Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri YÖRESEL ORGANİK GIDA FUARINA BUYRUN DENİZKENT VE BAĞ EVİNDE İFTAR VAKTİ ONARAN

Bu haber kez okundu.

İŞBİLİR MUZAFFER, VALİ ÜNLÜER’DEN YIKIM SÜRESİ İÇİN UZATMA TALEP ETTİ

Bilindiği üzere 6 Şubat depremi ile birlikte şehrin yeniden ihya ve inşası konusunda TOKİ ve Emlak Konut devreye girmiş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı özellikle merkezde bazı alanları rezerv alanı kapsamına almıştı.

Bu bağlamda, Kıbrıs Meydanında, İş Bankası ile Semerciler Çarşısı arasındaki 10 işyerinin yapılana tebligat ile yıkılacak olması, bu bölgede işyeri olan esnafı tedirgin etmişti.

Bunun iç in pankart ile sürenin uzatılmasını ve devletin kendilerine yardımcı olmasını isteyen Muzaffer Taşçı, beraberinde şirket müdürü Murat Erdem olduğu halde Vali Mükerrem Ünlüer’i ziyaret ederek süre istedi.

İşbilir Muzaffer Taşçı, mağduriyetlerinin önlenmesi ve yıkım tarihinin uzatılmasını isterken  kabulü için de Vali Ünlüer’e teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1566