banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

ÖZKAYNAK OLUŞTURUYOR, İLÇESİNİ MODERN KILIYOR
 Yan tarafta belediyelerin görev ve sorumluluk alanına giren unsurlarını okudunuz. Ancak öyle belediyeler vardır ki, bu yetki ve görev alanını genişletmek, teknik ve sosyal belediyecilik yanında, insan odaklı icraatlarıyla halkın takdirini kazanmak, gönlünde taht kurmak, 'çalışıyor, helal olsun!' dedirtmek gibi duygusal ödülleri de hak ediyorlardır.

Bu düşünceden yola çıkarak, meslektaşım Neşe Yıldızhan ile Onikişubat Belediyesinin tamamlanmış, inşaat süreci yaşayan proje ve hizmetlerini yerinde görelim, halkın duygu ve düşüncelerini alalım, Başkan Hanefi Mahçiçek'in ifadesiyle, en yakın mesai arkadaşları dediği mahalle muhtarlarının ne düşündüğünü öğrenelim dedik, ilçe sınırları içinde biten projeleri kamuoyuna servis edelim istedik.



İlkin Onikişubat hizmet binası inşaatına varmadan berideki Ofis Plaza'yı gördük. Bir anlamda işhanı. Kaynak üretmeyi, kendi özkaynakları yanında, düşünce ve plan ürünü zekası ile 6 katlı, 10 ofis ki her katta 2 ofis bulunuyor, altı da kafeterya olan Ofis Plaza satışından belediye kâr ediyor.

Az ileride, bir dönemler DSİ lojmanları iken, takas yoluyla yıkılıp, yerine Cumhurbaşkanının Külliyesinin bir benzeri, daha doğrusu küçüğü olan hizmet binası inşaatı sürerken, mimari tarzı ile de göze hoş görünüyor. Tamamlandığında, muhtemelen yıl sonunu bulacak, Onikişubat Belediyesi kendi binasına kavuşmuş olacak.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol